fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

opisi kristalov 2
Tukaj lahko kupujete in izbirate med različnimi vrstami kristalov. Predlagam, da pregledate slike in se osredotočite na tistega, ki vas najbolj pritegne. Preberite si še razlago. Če rabite pomoč pri izbiri vam z veseljem pomagam. Pišite mi na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Da si izberete pravi kristal, ni potrebno vaše fizične prisotnosti, saj energija teče tja, kamor gre vaša pozornost. Na tak način vas pritegne tudi slika-kristal. Običajno se odločimo za kristal, ki ga v tistem trenutku najbolj potrebujemo. V kolikor želite podporo za točno določeno področje (zdravje, finance, poslovni uspeh, ljubezen), predlagam, da izbirate med tistimi, ki podpirajo področje, kjer si želite spremembe.

Če želite s kristalom delati, ga pravilno uporabljati, z njim dosegati cilje in izboljšati kvaliteto svojega življenja, vam predlagam tehnike s kristali. Če želite svoj osebno informiran kristal, ki bo služil kot ojačevalec ter vam skrajšal pot do cilja, ga pa lahko naročite tukaj.

Ob nakupu kristala vam pošljem še navodila za čiščenje ter vas opomnim kateri kristali se ne smejo čistiti v vodi. Kristal odpremim z najboljšim namenom in z obilo čarobne energije.

Za vašo čarobno pot! Naj se prične!

d line

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.