zeleni_aventurin

 

ZELENI AVENTURIN

Aventurin je obesek za srečo. Že od nekdaj velja, da prinaša srečo in denar v igrah na srečo. Kot kamen moči prinaša blagostanje in srečo. Če ste brez službe ga imejte pri sebi, ko greste na razgovor. V zakonu pa povečuje ljubezen ter sožitje.

Aventurin ščiti srce ter pomaga zaceliti srčne rane. Poznan je tudi kot veliki zdravitelj srca, tako na fizičnem, čustvenem in mentalnem nivoju. Ker zdravi vse ravni, mu pravijo tudi univerzalni zdravitelj. Ščiti pred srčnim infarktom. Pomaga pri glavobolu, migrenah, znižuje holesterol in uravnava krvni obtok. Ker ima zelo nežne vibracij je primeren tudi kot darilo.

cena-31

 
 

Ponudba in izdelava nakita s kristali, kateri je/bo izdelan po vaših željah.

Če nakita s kristalom ni v ponudbi, se ga lahko dobi po predhodnem naročilu.

 
 

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?