zascita
Ali lahko obstaja negativnost, če o tem ne razmišljamo? Marsikaj obstaja, četudi tega ne verjamemo. Tudi zakon privlačnosti obstaja in deluje, ne glede na to, če verjamemo ali ne. Vesolje je neskončno, dimenzij je veliko, skozi njih pa potujejo bitja svetlobe in tudi teme. Ko se enkrat odpremo tem dimenzijam, jih tudi srečujemo. Zato je dobro, če smo zaščiteni. Je pa res, da je najbolj pomemben strah. Če vas je strah, je verjetnost, da se bo zgodilo kaj neprijetnega, toliko večja. Po zakonu privlačnosti, seveda. Vse je v razmišljanju in stopnji zavedanja. Če čutite, da ne potrebujete zaščite, je ne uporabljajte. Ni pa odveč, če imate kakšen kristal ali talisman, sploh, če potujete po drugih dimenzijah. Vse je odvisno od vas, kako na to gledate in kako te stvari dojemate. Nikoli se ne oklepajte zaščite, v smislu, da nezaščiteni ne bi upali iz hiše, itd. Takrat vas obvladuje strah pred tem, da se vam ne bi kaj zgodilo. Seveda je lahko to posledica kakšne negativne izkušnje. Nekateri so se srečali tudi s črno magijo in jih je zato še bolj strah. Res vam priporočam, da se s strahom soočite, sicer boste zaščiteni samo površinsko, znotraj pa bo še vedno »rana«.

Bodite brezskrbni, verjemite v dobro, zaščitite se zgolj zaradi občutka varnosti in ne strahu, da bi se vam kaj zgodilo. Vseeno pa priporočam zaščito, če ste komaj začeli spoznavati potovanja v druge dimenzije, če delate s svetlobo, zdravite ali se kakorkoli odpirate tem energijam. Odločitev pa je seveda vaša. Na poti boste tako ali tako spoznali, kaj vam ustreza in kaj ne. Poslušajte se, saj vas vaši občutki ne bodo nikoli izdali.

Lahko vam povem le, da sem bila sama brez zaščite, ko me je »doletela« črna magija. Ker pa sem imela nekaj dni pred tem opozorilne sanje, da se bo nekaj hudega zgodilo, sem bila pozorna na vse znake. Zato se le poslušajte. Vi sami najbolje veste! Lahko vam zagotovim, da obstaja tudi slabo. Tudi če ne verjamemo, da bi nam kdo kaj slabega hotel. Sama se izogibam nižjih vibracij, kjer »slabo« še vedno obstaja in o tem tudi ne razmišljam. Ampak kljub temu. Verjemite v dobro, a se vseeno zaščitite po potrebi. In najpomembneje, ne bojte se! Verjemite v svetlobo, ki vedno premaga temo!

Izbrani paketi/kristali:

  • kristali in obeski za zaščito:, jet, hematit, tigrovo oko, mahovni ahat, dimni kremen, kamena strela, labradorit, azurit malahit …
  • paket: čarobna moč zaščite

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?