tigrovo-oko

Tigrovo oko so tradicionalno nosili kot talisman pred uroki in za zaščito pred prekletstvi. Primeren je tudi za prizemljitev in zaščito ter nam daje občutek varnosti. Učinkovito lajša depresijo. Krepi kosti in sklepe, vliva samozavest, odpravlja strah ter stres iz našega življenja.

Živčnim in raztresenim pomaga, da se skoncentrirajo ter umirijo. Zelo je primeren za hiperaktivne otroke, saj jih pomirja. Pri učenju pa jim pomaga, da so bolj osredotočeni.

Primeren je tudi za meditacije, v tem primeru ga uporabljamo na področju tretjega očesa. Tako nam poveča naše nadčutne sposobnosti. Njegova zlata barva predstavlja sposobnost manifestacije vseh naših idej v fizični svet, le-tega pa prepoznamo v rjavi barvi, ki predstavlja zemljo.

Tigrovo oko podpira vse nove začetke in vzpostavlja harmonijo v življenju.

Z njim si lahko pomagamo tudi pri glavobolu, razstrupljanju organizma, izpadanju las, lomljivih nohtih. Z njim si lahko povrnemo vitalnost. Na potovanju poskrbi za varnost in zaščito.

Prinaša srečo in blagostanje.

  • Element: OGENJ
  • Čakra: KORENSKA

Slike kristalov so simbolične, saj je vsak kristal unikaten in zato drugačen.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, se ga lahko dobi po predhodnem naročilu.

 

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?