sugilit

Sugilit je kristal novih začetkov, predvsem na umskem področju. Skušal bo najti harmonijo med vašim fizičnim telesom in umom. Skušal bo umiriti vaš um, da boste lažje sprejemali pravilne odločitve tiste, ki so za vas najboljše in so iz srca. Njegova temno vijolična barva je barva duhovnosti in velja za kristal, ki prinaša duhovno ljubezen. Pomaga razumeti duši, zakaj je tukaj. Odgovarja na vprašanja kot so, "Kdo sem?", "Kaj moram razumeti?" in "Kaj je moje poslanstvo?". To je kristal, ki vas bo prebudil iz spanja. Razumeli boste vaše bistvo. Z njim se lahko vračate v pretekla življenja in se spomnite, zakaj ste se utelesili na Zemlji.

Je kristal ljubezni, ki odpira vrata v duhovnost.

Je dober podpornik za vse tiste, ki si želijo sprememb. Predvsem za tiste, kateri preveč razmišljajo, razglabljajo in se vrtijo v negativnih vzorcih. Če si ga boste polagali na področje tretjega očesa, vam bo prinesel izjemne priložnosti, da zamenjate vse negativne vzorce razmišljanja s pozitivnimi. Seveda morate sodelovati.

Sugilit je izjemno zdravilen kristal, saj zdravi zelo težke fizične bolezni kot so rak in aids. Pomaga vam tudi, da vse premagane bolezni in nesreče, lažje pustite za sabo.

Na fizičnem nivoju ščiti pred infarktom, povečuje imunski sistem in skrbi za dobro delovanje živčnega sistema. Zmanjšuje tudi bolezni, ki so povezane s staranjem, kot so bolezni kosti, vid, sluh. Je tudi izjemen kristal, ki odpravlja stres. Odličen je proti glavobolu. Pri avtizmu bo pomagal duši, pri njeni prizemljitvi in olajšal proces povezan z učenjem.

Opisujejo ga kot enega izmed najmočnejših zdravilnih kristalov. Postavlja se kamorkoli na obolelo mesto.

S Sugilitom boste dosegli čustveno preobrazbo.

  • Čakra: TRETJE OKO

Slike kristalov so simbolične, saj je vsak kristal unikaten in zato drugačen.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, se ga lahko dobi po predhodnem naročilu.

 

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?