strah
Kako premagati strah?

S svojim strahom se je treba soočiti. Sicer si zapiramo vrata na tistih področjih v življenju, kjer je prisoten strah. Najprej ga moramo priklicati na površje in ga ozavestiti, šele potem ga lahko premagamo. Če si zatiskamo oči pred tem dejstvom, bomo enkrat vendar ugotovili, da je strah velika, nepotrebna ovira na naši poti. To so koraki, ki jih moramo storiti. Ni dovolj, da vsako negativno misel zamenjamo s pozitivno. Verjemite, sama sem delala omenjeno. Potem pa sem spoznala, da strah, ki je prisoten globoko v podzavesti, z nobenimi pozitivnimi zavestnimi ukrepi ne more izginiti. Treba ga je nujno spraviti na površje. Včasih se niti ne zavedamo, da nas je česa strah, dokler ne začnemo raziskovati samega sebe.

Najdite svoje strahove. Strah je tema. Je pomanjkanje svetlobe. Najboljše, da svoje strahove zapišete, če jih imate več. Pogosti strahovi, ki nas spremljajo, so strah pred pomanjkanjem denarja, strah pred zapuščenostjo, strah, da nečesa ne moremo imeti, itd. Prvi pravi, da ne moremo sprejeti toliko obilja, kot nam pripada, drugi, da se nimamo dovolj radi, tretji, da si ne upamo tvegati itd. Obstajajo še strahovi, kot so strah pred temo, strah nas je leteti itd. Vse to lahko izvira tudi že iz neprijetne izkušnje naših prejšnjih življenj. Strahovi nas ovirajo, da bi lahko kvalitetno živeli. Ko svoje strahove raziščete, jih lahko tudi ozdravite. Dobro je, da se pri tem opazujete. Npr. vedno, ko vas zbode v prsih ali občutite tesnobo, morda v trebuhu, je prisotna negativna energija. Hitro zavrtite film v glavi, katera je bila misel, ki je izzvala te občutke. Oziroma če ta tesnoba traja dalj časa, se poskušajte spomniti, kaj ste razmišljali tisti dan. Saj veste, najprej je misel, potem občutki. Tudi ko se smejemo ali pa razjezimo, je vedno najprej v glavi misel, šele potem sledijo občutki, glede na to, kako misel sprejmemo. Torej, ko boste začeli spremljati svoje misli, boste tudi ugotovili, česa vas je strah.

Strah lahko odpravimo. To je najlepši del. Situacije, ki so nam prej pognale »strah v kosti«, se nas ne dotaknejo več. Strahu ni. Strah je iluzija, to je le blokada v našem umu. Je posledica napačnih predpostavk in negativnih izkušenj.

Ozdravite svoj strah. Zamenjajte ga s svetlobo.

Izbrani paketi/kristali:

  • kristali: citrin, karneol, labradorit, aventurin, azurit malahit, sodalit, angelit, pirit …
  • paket: čarobna moč – spopadite se s svojim strahom
  • paket: tehnika/meditacija za premagovanje strahu pred pomanjkanjem denarja
  • nošenje nakita iz Magnezita (po naročilu)

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?