poslanstvo
Iskanje poslanstva / življenjskega namena

Vsak se je verjetno že kdaj vprašal, kaj je smisel mojega življenja, kaj je moje poslanstvo. Ampak to je pogosto tudi vse. Samo ujeli ste se v vprašanje. Zakaj pa potem ne greste do konca in ne raziščete tega skrivnostnega sveta poslanstva, ki je naložen čisto vsakemu na tem našem planetu? In ne le ljudem. Tudi naravi, živalim, kristalom, vsemu. Vse, kar živi in biva, ima svoj utrip in svoj namen, zato da bi na svetu vladala harmonija in ljubezen. Vse to je ustvarjeno za nas, da bi živeli v sreči, obilju in se neskončno veselili. Vendar pa mora pri tem vsak sodelovati. Sedaj, ko se na Zemljo zlivajo čistejše energije, se nekatere duše odpirajo kot rožice. Verjetno ste opazili koga v svoji okolici, ki se je kar čudežno razživel in začel živeti srečno in izpopolnjeno življenje. Našel je čarobnost. Zato, če želite ugotoviti svoje poslanstvo, se čim več družite z ljudmi, ki višajo vibracije. Imejte čim več stika s pozitivno naravnanimi ljudmi, saj boste tako tudi sami začeli razmišljati bolj pozitivno. In ne boste gledali na svet samo s fizičnimi očmi, ampak ga boste čutili s svojim srcem. Mogoče v pomoč le en stavek, da se vprašate, tako kot sem se nekega dne preprosto sama. Zastavila sem si čisto preprosto vprašanje: »Kaj je tisto, kar bi jaz počela s srcem?«

Opazujte se torej, vendar ne izsiljujte odgovora. Odgovor boste dobili mogoče kot preblisk, mogoče ga boste kje prebrali in ni nujno, da pride takoj. Mogoče boste vedeli še isti dan, naslednjo minuto, mogoče pa komaj čez leto dni. In ne pozabite, če si želite odgovorov, morate gledati in poslušati. Glejte znake. Če pa vseeno ne boste dobili nič, se ne obremenjujte. Mogoče še ni prišel vaš čas.

Pa vendar. Naj vam bo vodilo tole. Jaz vidim opravljanje poslanstva tako, da vam ni treba ničesar storiti, a vendar naredite vse. Ker boste delali s srcem, brez napora. Vedno se torej osredotočajte na svoje srce. Delajte iz srca. Um naj vam pri tem samo pomaga uresničiti vizijo.

Sedaj boste mogoče nekateri rekli: »Ne morem, nimam časa. Imam službo, otročke.« To so samo izgovori. Seveda, se da. Tudi jaz sem začela ustvarjati v istih razmerah. Enostavno sem se podala na pot, kar bo, pa bo. Kaj pa lahko zgubite? Verjemite, ni težko. Ko boste enkrat šli po poti vašega poslanstva, boste imeli vso podporo »nevidnih« energij. Vse se bo začelo odvijati z neznansko lahkoto, našli boste tudi čas in tudi denar bo prišel, ko ga boste rabili za izvedbo svojega projekta. Ne razmišljajte torej preveč o tem, zakaj se ne da, ampak zakaj bi lahko šlo. Verjemite, ko se boste prijeli za čarobno vrv, ki vas bo vlekla čedalje bolj proti srcu, boste v sedmih nebesih. Kajti resnično vam ne bo treba početi ničesar, naredili boste pa vse.

Poslanstvo je povezano tudi s služenjem. Ljudem, naravi, živalim. Ker tu smo, da živimo v sožitju in da si pomagamo. Dostikrat je povezano s tem, kaj ste že počeli v prejšnjih življenjih. Nekaj, kar imate v sebi, kar že znate in kar vedno znova nosite s sabo. Zato se tega morate samo spomniti. Iščite pri sebi predvsem ustvarjalni in kreativni del. Poslanstvo se lahko tako odvije tudi čez noč. Ko se boste enkrat spomnili, boste neskončno hvaležni in radostni in vaša pot se bo začela hitro odvijati. Res čarobno!

Zato prispevajte vaš košček za boljši svet, če seveda tega še ne delate. Pozabite pa, da je mogoče vaše poslanstvo, da ne delate nič. To ni možno. Vaša duša si tega zagotovo ni izbrala. To si želi le vaš ego. Pa še nekaj vam razkrijem. Če že imate delo, ki ga opravljate s srcem, brez napora in z veliko ljubeznijo, je to zagotovo vaša pot, ne glede na to, če ste zdravnik, gospodinja ali gasilec. In samo to je važno!

Izbrani paketi/kristali:

  • kristala za razumevanje poslanstva: lapiz lazuli, labradorit
  • paket: čarobni trenutki

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?