sreca
V življenju ni naključij! Ne obstaja nič takega kot »imeti srečo«. Vedno smo ob pravem času na pravem mestu, tudi če se nam ne zdi tako. Če smo le pozorni, dobimo natančen vpogled v to, kako se vsaka stvar v našem življenju odvije z določenim razlogom. Tako kot mora biti. Vse je popolno. Vendar v trenutku, ko se nam zgodi kaj slabega, ne moremo tako razmišljati. Vendar je vse, tako slabo kot dobro, v našem življenju z določenim namenom. Vse je priložnost za učenje in za našo osebnostno rast. Kako naj vemo, kako je okusiti srečo, če v življenju nikoli ne bi spoznali razočaranja? Zdravje bomo resnično cenili le, če bomo zboleli.

Če berete te vrstice, vedite, da vam je namenjeno, da se ob tem zamislite. Da se »ustavite«. Ne spreglejte drobnih sporočil. Ne spreglejte čarobnosti življenja in ne hitite. Za trenutek se res »ustavite«, razmislite in vdihnite. Začutite svojo moč, saj so vam na razpolago orodja, s katerimi si lahko sami ustvarite svojo usodo.

Izbrani paketi/kristali:

  • kristali za srečo: akvamarin (odnosi), krizopras (splošno), aventurin (igre na srečo)
 

Moj čarobni svet

Ustvarite si svoj čarobni svet, svoje skrito mesto, ki bo samo vaše. Zadržite zase svoje cilje in rezultate, do katerih boste prišli. Moder človek nikoli ne izda vseh skrivnosti. Zaveda se, da sam kreira svoje življenje in temu sledi z vsem srcem. Ne rabi grdih in nevoščljivih pogledov, obrekovanj in negativnih misli. Zato samo tiho uživa v sadovih svojih del. Ustvarite si svoj tempelj, kjer se boste počutili varno, kjer se boste polnili s pozitivno energijo, kjer boste ustvarjali svoje življenje.

carobni-svet-1

carobni-svet-2

 

Izbrani paketi/kristali:

  • ritualni paket: ritual za zaščito predmetov
  • kristal jet

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?