sodalit

Sodalit je pomemben kristal grlene čakre in pomaga pri samoizražanju. Izboljšuje vse vrste komunikacij. Izboljšuje tudi razumevanje v partnerskih odnosih, saj pomaga pri prepirih tako, da jih umirja. Ker pa je povezan tudi s tretjim očesom, vam odpira vrata v duhovnost na ta način, da vam pomaga razumeti informacije, ki jih dobite s pomočjo intuicije.

Sodalit vam bo prinesel tudi veliko darilo, saj vas bo popeljal na potovanje iz vašega uma v srce. Ker pomaga graditi povezavo med močjo misli in močjo občutkov, vzpostavlja ravnotežje, da lahko um in srce delujeta v harmoniji in medsebojni pomoči.

Pomaga nas premakniti iz cone udobja in sprejeti resnico, da je za spremembo v življenju nujno začeti pri sebi in spremeniti sebe! Ta kamen nosimo ravno zato, da nas spominja, da se v življenju nič ne spremeni, dokler se ne spremenimo sami. Pomaga nam razumeti stari izrek, ki pravi: »Dokler delaš to, kar že vedno delaš, tudi dobivaš to, kar že vedno dobivaš. Da bi dobil kaj drugega, se moraš spremeniti sam, sicer se ne bo nič spremenilo«.

Ker sodalit umirja naše misli in um, nam prinaša jasna sporočila. Osvobaja nas vseh občutkov krivde in pomaga odpraviti negativna razmišljanja.

Pomaga k opuščanju starih in napačnih prepričanj ter dela prostor za nove stvari. Pomaga vam k boljši samozavesti in samopodobi.

Kristal je dober za timska dela, saj poglablja prijateljstvo, komunikacijo in odpravlja zavist.

Na fizični ravni sodalit čisti organe, povečuje imunski sistem, znižuje sladkor v krvi in krvni pritisk. Izredno pomirja, še posebej v stresnih ali težkih situacijah. Zmanjšuje tudi napade »panike« in odpravlja strahove.

  • Element: VODA/ZRAK
  • Čakra: GRLENA/TRETJE OKO

Slike kristalov so simbolične, saj je vsak kristal unikaten in zato drugačen.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, se ga lahko dobi po predhodnem naročilu.

 

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?