sanje
Če imamo lepe, doživete sanje, lahko živimo namesto »100 let« kar »200 let«. Ker sanje izkoristimo. S sanjami si lahko tudi sami kreiramo, kam bomo v sanjah šli, kaj bomo sanjali, kaj bomo počeli, katere rešitve bomo našli. Da bi se tega lahko posluževali, se moramo obrniti na našo notranjo moč in se sanjanja tudi naučiti. S posebnimi tehnikami je to mogoče. Pomembno pa je seveda, da se v vsakem trenutku zavedamo svoje prisotnosti tukaj in sedaj, hkrati pa razumemo, da lahko v sanjah duša zapusti snovno telo in gre v druge dimenzije, potuje po astralnem svetu. Ker če tega ne razumemo, lahko hitro zgubimo »tla pod nogami«. Bodimo torej istočasno prizemljeni. Z vajami, potrpežljivostjo in sposobnostjo pa se seveda vse to lahko doseže.

Drugače pa nam sanje vedno nekaj sporočajo. Preprečijo nam lahko najhujše nesreče, če jih le prav razumemo. Ravno tako pa nas opozorijo na ugodne priložnosti, katere je treba nemudoma izkoristiti, sicer gredo mimo nas. Ne pozabimo, da je bilo v sanjah odkritih veliko izumov in teorij. Albert Einstein je teorijo relativnosti odkril ravno v sanjah.

Da se boste lažje spomnili svojih sanj, si pri postelji postavite vijolični ametist. Za prizemljenost pa bodo poskrbeli vsi kristali, ki pripadajo korenski čakri. Ne pozabite na list papirja in svinčnik poleg postelje. S tem se boste zavestno pripravili na to, da se svojih sanj želite spomniti.

Izbrani paketi/kristali:

  • kristali, s katerimi se lažje spomnimo svojih sanj: ametist, aventurin, rdeči jaspis

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?