rodonit

 

RODONIT

Rodonit je kristal sočutja in odpuščanja. Pomaga nam tudi opuščati strah. Roza barva Rodonita vibrira ljubezen, črna pa zaščito. Ima koristne vibracije zdravljenja. Pri težavnih odnosih nas uči sprejemanja, odpuščanja in brezpogojne ljubezni do drugih. Spodbuja nas da najdemo mir v nemirnih odnosih vseh vrst in ne samo partnerskih.

V obliki obeska blizu srca pomirja, v travmatičnih obdobjih pa nudi zaščito pred pretiranim vdorom negativne energije. Pomaga tudi, da ne ukrepamo prehitro, ko smo jezni, prestrašeni užaljeni in panični. Tako tudi zmanjšuje stres in nam pomaga ohraniti pozitivne misli. Energija kamna pomaga tudi pri odkrivanju prirojenih talentov, tako, da jih lažje prepoznamo in izkoristimo.

Obesek se lahko uporablja tudi v meditaciji, skozi sporočila preko intuicije nam pomaga odkrivati našo usodo.

Rodonit nam prinaša pomembno sporočilo, da je ljubezen močnejša od jeze.

cena-25

 
 

Ponudba in izdelava nakita s kristali, kateri je/bo izdelan po vaših željah.

Če nakita s kristalom ni v ponudbi, se ga lahko dobi po predhodnem naročilu.

 
 

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?