resnica
Kaj je Božja volja
in zakaj se nam oglaša ego?

Bog, Vir, Stvarnik, Svetloba, kakorkoli kdo imenuje to najvišjo inteligenco, je v bistvu izvorna energija vsega. In ta izvorna energija je utelešena v sleherni stvari na Zemlji.

Na Zemlji ne obstaja neživa narava. Vse, kar vidite, je živo. Vse je vibracija. Čisto vse in v čisto vsaki stvari utripa Božja energija.

Ko boste to razumeli, boste razumeli »vse«. Takrat se začne vaše brezskrbno potovanje po duhovnosti, saj se vam bo naenkrat zdelo vse veliko bolj logično.

Pa poglejmo, zakaj. Ker Božja energija vibrira v vsakem izmed nas, lahko rečemo, da se Bog, Stvarnik skozi nas izraža. Zakaj se torej bojimo in nas je strah? Če je Bog vseprisoten, si želi, da bi vse, kar obstaja, harmoniralo v Ljubezni, Svetlobi in sožitju. Bog si torej želi le najboljše za nas. Saj se skozi nas izraža in si to želi tudi zase.

Nekoč sem nekje prebrala, da je bilo na eni delavnici postavljeno sledeče vprašanje: »Kdo si upa reči, naj se zgodi Božja volja?« In kaj je sledilo? Nastala je globoka tišina.

Zakaj se bojite Božje volje? Božja volja je vedno usklajena z našo voljo. Kar si želi naša duša, si želi Bog, in kar si želi Bog, si želimo mi. To dvoje je vedno usklajeno. To ni nikoli ločeno!

Ko boste to razumeli, ne boste nikoli več ločeni od svoje Resnice in vas ne bo nikoli več strah, ker vse ostalo so samo iluzije. Ustvarili pa smo si jih z namenom, da živimo v kaosu, zmedi, strahu itd. Ampak vse to ne obstaja. To ni Resnica!

Resnica je samo ena. Ljubezen in Svetloba za vsakega in za vse, kar obstaja. Samo ta vibracija je pomembna.

Stopite torej iz teh okvirjev in opazujte. Zakaj bi živeli v strahu, če strah ne obstaja? Je iluzija. Boga ni strah in Bog je v nas. Koga je potem strah? Vaš ego vam to govori. Samo zato, da vas zmede in loči od Resnice.

Ego boste sčasoma lahko prepoznali tako, da vam bo vedno govoril zmedeno. Ko boste čutili, da bi nekaj naredili, kar je v skladu z Resnico in Ljubeznijo, vas bo ego preizkušal. V smislu: to ne more biti, ne bo uspelo, raje ne bi; kaj pa če bi vseeno. Ego vedno deluje zmedeno in vedno živi v strahu, trpljenju, je ljubosumen, zavisten, pohlepen, rad opravlja in se ukvarja z drugimi itd. Torej vse to, kar vi v svojem srcu niste! Zato komaj čaka, da vas lahko zmede in zavede. Ko pa enkrat prepoznate glas Resnice in se podate na pot svojega poslanstva, se bo ego sčasoma utišal. Glas, ki vas bo opogumljal, ne bo ego, ampak vaša Resnica, ta pa vam bo vedno govorila isto, npr. naredi to, daj že enkrat! To bo vaš pogum, ki vas ne bo nikoli zmedel. Ta sporočila lahko dobite tudi v obliki intuicije ali kot preblisk, zamisel, idejo. Če se torej naučite ločiti, kaj je Resnica in kaj ego, ne boste nikoli več imeli pomislekov.

Ko boste to usvojili, ne boste več živeli v strahu, da vam kaj ne bi uspelo. Razumeli in verjeli boste, da je vsaka situacija Božja volja, ki je usklajena z našo. Tudi če se zgodi kaj neprijetnega in ni tako, kot smo načrtovali, so to le preizkušnje in lekcije. Vedno si povejte. Če je Božja volja taka, potem to situacijo sprejmem, saj mi bo sigurno prinesla lekcijo, ki jo moja duša ta trenutek potrebuje. Zato pustite strah pred vrati in si že končno zaupajte!

Če mislite, da je Bog stran od vas milijon svetlobnih let in da vas ne sliši, potem najbrž vi nočete slišati njega. Sedaj že veste, da je Bog v vašem srcu. Če nočete slišati, kaj vam pravi srce, si nezavedno zapirate kanale, po katerih bi lahko sprejemali odgovore na vaše prošnje. Včasih tudi mislimo, da nam bo Bog naložil pretežke naloge ali pa da nas bo kregal, če se bomo odprli. Seveda to ni res. Vedno vam bo povedal Resnico. Resnico sprejeti pa pomeni, da ste pripravljeni pogledati vase in za to nekaj narediti. Primer: v srcu veste, da vztrajate v nezdravem odnosu. Ker nimate poguma se soočiti s situacijo, tudi »nočete« slišati pravega odgovora. Torej niste pripravljeni. Tako je mnogim lažje reči, da živijo v temi, v bistvu pa se je oklepajo, ker se bojijo sprememb.

Torej izkoristite in očistite poti, sprejmite vsa orodja, s katerimi si lahko pomagate v življenju. Lažje vam bo in vedite, dana so od Boga.

Verjetno se bo sedaj marsikdo vprašal, zakaj pa potem trpim, sem nesrečen, če pa Bog želi, da sem srečen.

Jaz bi rekla, da so tu pomembne 3 stvari: svobodna volja, karma in odločitev duše.

Svobodna volja nam dopušča, da počnemo, kar hočemo, dobro ali slabo. Bog nas ne bo obsojal, ker on pozna resnico. Torej lahko mislimo, kar hočemo, in čutimo, kar hočemo. Sami se odločamo, kako bomo živeli. S tem ko svoje misli in občutke usmerjamo na trpljenje, nam življenje to dostavi. S tem si kreiramo svoje življenje. Pritegujemo torej v svoje življenje vse tisto, kar si želimo ali pa se bojimo. Naša čustva so ključ do manifestacije želenega v naše fizično življenje. Zakon privlačnosti torej deluje. Nekateri že na nezavedni ravni delujejo tako, da privlačijo v svoje življenje samo najboljše, to pomeni, da so pozitivno naravnani, brez da bi se tega morali učiti. Vsem ostalim, ki se prepogosto zadržujete v negativi in oddajate ter vibrirate z negativo, se bo to odražalo v življenju. Tudi beseda bolezen je vibracija bolezni. Če tudi rečete nočem biti bolan, vseeno pritegujete vibracijo bolezni. Vedno morate zamenjati misel. Hočem biti zdrav! Prepričana sem, da mnogi to že poznate. Te zakonitosti se moramo sami naučiti živeti. Bog nam lahko pri tem samo pomaga tako, da nas opominja, da smo vsi Božje iskre in da smo vsi Božji otroci. In da nam ne bo nič hudega.

Potem je zelo pomembna karma, o kateri pišem v posebnem poglavju. Če nam nekaj ni karmično dano, nam Vesolje tega ne bo dostavilo, še posebej želje, kot so loto ipd., tudi če si še tako želimo, in kljub zakonom, ki veljajo. Dobimo samo tisto, kar nam je namenjeno. Namenjeno pa nam je tisto, kar nam je karmično dano. Da bi živeli v Ljubezni in Svetlobi, pa vendar moramo delovati pozitivno. Tako nam bo življenje lahko dostavilo vse, kar je za nas najboljše. Bog vedno ve, kaj je za nas najboljše. Zato zaupajte in raziščite svojo karmo, da vam bo lažje razumeti, zakaj nečesa v vašem življenju ne morete dobiti!

Meni še ena zelo pomembna stvar je odločitev duše. Vsaka duša si skrbno z vsemi sodelujočimi dušami izbere svojo pot. Skozi življenje so nam zato postavljeni ključi, da se lažje odločimo. Sploh ob večjih prelomnicah, ko spoznamo svojo sorodno dušo, itd. Mogoče se vam je zgodilo, da ste spoznali svojega partnerja in se vam je zdelo, kot da ga poznate že milijon let. To je to. To je vaša sorodna duša, ki se z vami uteleša že večino življenj. Duša si torej sama izbere partnerja, starše, brate, sestre. Sama si izbere tudi življenje. Če si nekatera duša prostovoljno izbere življenje, polno trpljenja, je to dostikrat zato, da v enem življenju usvoji lekcije, ki bi jih sicer v več življenjih. To potem nima nobene veze s karmo. Zato nikar ne obsojajte drugih. Če se vam kdo zdi, da si ne zasluži vaše pozornosti in nasmeha, raje pomislite. Nikoli ne veste, zakaj je kdo v danem trenutku v takem položaju. Raje blagoslovite vsakega, ki vam prekriža pot, in mu pošljite Svetlobo in Ljubezen. Kajti vsi smo eno, vsi smo Božje iskre in čisto vsi smo enaki. Bodite torej Ljubezen, Svetloba in Resnica.

Čeprav je Resnica le ena, ima vsak svojo zgodbo o njej. Kar je v redu. Vse, dokler živite v radosti, spoštujete druge in jim pomagate, ste zadovoljni s svojim življenjem, ste svoj namen izpolnili. Živite svojo Resnico in ni pomembno, ali poznate zakonitosti življenja, hodite v cerkev itd.

Izbrani paketi/kristali:

  • kristali za lažje razumevanje »božanskega« načrta: ametist, dimni kremen, krizopras, moqui marbles
  • kristala, ki pomagata potovati po drugih dimenzijah: črni kianit, labradorit

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?