rdeci-jaspis

Jaspis je kristal nežnosti, ki prinaša mir, tolažbo in obnovo moči. Poznan je kot kristal sreče in zaščite. Njegove vibracije delujejo počasi, zato ga je priporočljivo nositi daljši čas. Energetsko usklajuje vse čakre, prinaša jasnost in ravnovesje. Poznamo različne barve jaspisa, med najbolj značilnimi so rdeči, rumeni in zeleni. Med posebne vrste jaspisa spada pokrajinski jaspis.

V obliki eliksirja pomaga pri problemih želodca in pri prebavnih motnjah.

Rdeči jaspis ima zelo veliko zaščitnih energij, zato se lahko uporablja tudi v astralnih potovanjih. Ker je povezan s korensko čakro, močno prizemljuje. Pravijo mu kamen pravice, saj jo pomaga najti, uči nas prevzemati odgovornost, hkrati pa nas odvrača od situacij, ki za nas niso dobre. Pripomore k temu, da se soočimo s problemi preden postanejo preveliki. Krepi imunski sistem, lajša različne vrste bolečin, zaustavlja krvavitve in pomaga pri povišani telesni temperaturi. Ponoči pod vzglavnikom bo poskrbel, da se boste spomnili svojih sanj.

Pokrajinski jaspis se imenuje kalahari jaspis po puščavi Kalahari, kjer so najdišča. Je značilne peščene barve. To je odličen kristal za vse ustvarjalce, saj povečuje ustvarjalnost. Daje moč pri dolgotrajnih obremenitvah. Pri stvareh, ki ne uspejo, pa pomaga začeti od začetka. Prinaša tolažbo in zmanjšuje strah. Odvaja strupe iz telesa in krepi imunski sistem. Pomaga tudi pri kožnih bolezni in bolezni ledvic. Zmanjšuje tudi različne oblike sevanja.

  • Element: ZEMLJA/VODA
  • Čakra: KORENSKA (rdeči)

Slike kristalov so simbolične, saj je vsak kristal unikaten in zato drugačen.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, se ga lahko dobi po predhodnem naročilu.

 

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?