programiranje-kristalov
S programiranjem okrepimo moč kristala in usmerimo njegovo delovanje v točno določen cilj oz. nalogo. Njegova moč se tako izredno poveča. S čiščenjem in polnjenjem izražamo skrb za kristale, s programiranjem pa ga nadgradimo. Ni pa nujno, da ga programiramo.

Večina kristalov je za programiranje primerna. Dobro je, če programiran kristal vsebuje silicij. Silicij je nosilec spomina v računalniških enotah (pomnilniki so narejeni iz silicijevih čipov, ki vsebujejo kameno strelo) in tudi v človeških možganih. V starodavnih civilizacijah so ravno kristali opravljali funkcijo današnjega računalnika. Uporabljali so jih pri zdravljenju, z njimi so kot z virom energije razsvetljevali prostore in še mnogo več. Z raziskovanjem kamnin še vedno dobivamo informacije, ki so zapisane in shranjene v kristalih trajno.

Ravno zaradi spomina, ki ga ima kristal, lahko s programiranjem dosežemo, da kristal za nas opravi točno določeno funkcijo oziroma nalogo. Kristalu damo nalogo, informacijo, česa si želimo, kristal si jo pa zapomni in tako nam služi kot čarobno orodje za hitrejšo dosego cilja. S tem, ko mu dodamo določeno informacijo, opravlja svojo funkcijo še učinkoviteje. Privlači energije, ki nam bodo pomagale pri uresničitvi določenega cilja. Lahko ga programiramo za zdravljenje, zaščito, za pridobitev nove službe, ljubezni itd. Zelo pomembno je tudi, ali bo kristal opravljal določeno funkcijo trajno (enkratno programiranje) ali pa se bo programiral začasno, dokler ne opravi svoje naloge. V slednjem primeru se ob dosegu cilja program izbriše in vstavi nov program. Za boljši učinek je programe dobro obnavljati.

Obstajajo različni postopki programiranja, izbrati pa moramo primernega glede na željo, cilj, namen. Zelo pomembna je tudi energija tistega, ki kamen programira. Preden kamen programiramo, se moramo z njim uglasiti, ga začutiti in ga na programiranje pripraviti. Informacijo, misel, željo mu moramo vtisniti z notranjo močjo, vse to pa okrepiti z učinkovito vizualizacijo, katero podkrepimo z močnimi čustvi. Le-tako bo programiranje najbolj uspešno. Želja, misel mora biti res iz srca in v naše najboljše dobro. Kristalov ne programiramo za izvajanje škodljivih namer.

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?