fbpx

Info@carobni-dih.si

Mobi: 031 352 169

tehnike s kristali
Tehnike s kristali so namenjene uporabi kristala skozi določen postopek (navodila) za določen namen (cilj). Tako se doseže maksimalni učinek kristala na poti do vašega cilja, saj boste kristal namensko uporabili za točno določen cilj (razrešitev problema, spremembo, izboljšanje itd…). Ker lahko Izbirate med različnimi tehnikami, vas bo morda zanimalo kaj več ali se pa preprosto ne boste znali odločiti katera tehnika je primerna za vas. Pišite mi na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. . Z veseljem vam pomagam najti pravo rešitev.

Tehnike so izdelane na podlagi mojih izkušenj in rezultatov. Po istih postopkih, kot vam jih tukaj nudim, sem sama dosegala rezultate. Tehnike so napisane na preprost način. Vključujejo različna znanja ter orodja, ki okrepijo vašo notranjo moč, pravilno usmerijo vaše misli, na ta način pa hitreje pridete do svojega cilja (želje). Kristal na ta način uporabe maksimalno vključimo v svoje delovanje in izkoristimo njegovo moč.

Za to vam ni potrebno na delavnico, vse to izvajate v domačem okolju, kadar to čutite in kadar vi želite. Naj se vaša čarobna pot prične.

Pojdimo skupaj čarobnim dosežkom naproti!

d line

Čarobna moč zdravljenja s kristalom
(obnovitev moči)

Ste brez energije? Vam primanjkuje zdravja? So skrbi vaša stalnica? Se počutite nemočne?

Privoščite si obnovitev moči, napolnite se s svežo energijo, poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Kristal bo s pomočjo skrbno izdelanih navodil v vaše telo vrnil ravnovesje. Naučili se boste s kristalom umiriti in sprostiti. Te zelo blagodejne vibracije si privoščite tudi če veliko delate s svojim umom in podzavestjo. Privoščite si čarobno sprostitev za vaše telo, čustva, um in duha. Priporočam da si kristal intuitivno izberete sami iz ponudbe, lahko pa vam pomagam pri izbiri. Ob upoštevanju navodil se bo vaše počutje izboljšalo že po prvi "terapiji".

kristali ikona l

CENA ~53€

kristali ikona r

Moč vizualizacije

Je vaš cilj jasen, pa ga še vseeno še niste dosegli?

Uporabite vizualizacijo na pravilen način. Kristali kot so lapis lazuli, pirit, labradorit in unakit krepijo postopek vizualizacije. Naredite to na pravilen način. S pomočjo kristala in skrbno izdelane vizualizacije boste po hitrem postopku začutili svoj cilj in ga posledično tudi dosegli.

kristali ikona l

CENA ~71€

kristali ikona r

Kreacija novega začetka
(od želje do cilja)

Če ste se odločili postaviti nove temelje (trdne) je ta tehnika napisana za vas.

Podrobno napisana navodila vas bodo usmerila, da si na pravilen način postavite nove temelje. Ker je pomemben tudi sam dan začetka, boste dobili tudi to informacijo. S tem se boste zavestno pripravili na nov začetek hkrati pa boste dodatno okrepili moč svoje kreacije. Kristal vam bo pomagal obrniti nov list v življenju, saj ga boste namensko uporabili za spremembo, ki si jo želite. Kristal lahko izberete intuitivno predlagam pa da upoštevate področje, ki ga želite izpostaviti. Čarobnost je pred vami. Nasmehnite se.

kristali ikona l

CENA ~80€

kristali ikona r

Čarobna moč ljubezni
(srce že ve)

Potrebujete odgovor na vaša vprašanja? Glede ljubezni? Ali kar tako? Vprašajte svoje srce.

Skozi podrobna navodila boste dosegli meditativno stanje, kjer boste s pogledom vase dobili odgovore o ljubezni v vašem življenju. Več boste delali s kristalom (po opisanem postopku), bolj se bo krepila vaša notranja moč ter sposobnost slišanja sporočil vašega srca. Naučili se boste kako se s kristalom poglobiti v ljubezen, jo obuditi v vašem življenju in kako sprejeti ljubezen do samega sebe. Hkrati se boste z vsako uporaba kristala s pomočjo te tehnike napolnili z energijo ljubezni, vašemu telesu pa priskrbeli obilo nove energije. Podarite si ljubezen.

kristali ikona l

CENA ~71€

kristali ikona r

Čarobni denar (poglobljena tehnika – trije koraki)

Imate težave s pritokom denarja? Vam denar hitro "spolzi" iz rok? Se sprašujete zakaj?

Najpogostejša težava je na nezavedni ravni. Pravi se ji strah pred pomanjkanjem denarja. Ker brez denarja ni mogoče preživeti, je ta strah globoko zapisan v nas. Velikokrat se ga ne zavedamo. Šele ko ga začnemo odpravljati, se zavemo njegove moči in tega kako obvladuje naše življenje. Da bi denar lahko prišel do nas je tehnika narejena v 3 korakih:

  • osvoboditev strahu
  • odstranitev blokad v podzavesti
  • Sprejemanje obilja

Pri tej tehniki se uporabljata dva kristala. En vam bo pomagal premagati strah, drugi se bo vračal globoko v preteklost in čistil vaše strahove v globinah. Kombinacija obeh kristalov pomaga da presežete strah pred pomanjkanjem denarjem in vam pomaga da denar začnete sprejemati odprtih rok v vaše življenje. Prav tako se bodo vaše finance stabilizirale. Tehniko izvajate po korakih (lahko vsak dan eno) lahko pa tudi skupaj. Kasneje lahko vaje po želji uporabljate ločeno, prav tako kristale. Tehnika učinkovito in hitro pomaga pri prejemanju obilja.

kristali ikona l

CENA ~116€

kristali ikona r

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.