fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

knjiga cesar nas niso naucili v solah

Iz knjige:

So vam poznana naslednjanavodila za življenje: "Bodi pridna v šoli, da boš imela lepe ocene, da boš lahko šla na najboljše šole. Dolgo študiraj, da boš dobila dobro varno službo v pisarni ... in srečna boš do konca svojih dni."

Petra v knjigi opisuje svojo izkušnjo, ki je v nasprotju z zgoraj omenjenimi navodili. V knjigi boste izvedeli zakaj se je Petra kot odličnjakinja, vzornica, s kupi priznanj znašla med najslabše zaposlenimi (in ne med najboljšimi). Ugotovila je, da je v šoli niso naučili najbolj pomembnih lekcij, ki jih nujno potrebujemo za življenje. Spoznajte katere lekcije so to.

Kot sama pravi: »Knjiga opozarja na to, da smo ljudje postali rezultat zunanjih pričakovanj okolice in ne to, kar si res srčno želimo. Iz svoje radovednosti in kreativnosti smo prešli na robote, ki izpolnjujejo ukaze.«

Obvezna knjiga za vašo knjižno polico, za nas in naše otroke.

Nekatere slike kristalov so simbolične. Ker je vsak kristal unikaten in zato drugačen morda prihaja do odstopanja v barvi, odtenku ali obliki.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na 031 352 169.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.