fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

ameriski milijonarji so spregovorili

Iz knjige:

Če v Ameriki poizkusiš in tvegaš vse, kar imaš, a ti ne uspe, propadeš – je to OK. Če se po hudem padcu pobereš in še enkrat poizkusiš – si zaslužiš APLAVZ. Če ponovno tvegaš vse, kar imaš, ti morda spet malo uspe, a ponovno propadeš, vendar ne ostaneš na teh, se ponovno pobereš – si HEROJ. Če potem še enkrat propadeš, a se ponovno pobereš in greš dalje – si KRALJ. In če potem še enkrat padeš, se ponovno pobereš in ti uspe, si BOG!«. In v Sloveniji?

Preverite kakšne so razlike v razmišljanju, delovanju in doseganju uspeha. Avtorica nam zelo lepo prikaže kako lahko delujemo drugače, bolj brezskrbno in z manj predsodki. V ta namen je šla po dragocene informacije v Ameriko. Za nas je opravila čudovito nalogo! Nam tega ni potrebno, dovolj je da preberemo knjigo.

Kot pravi pisateljica :«Ta knjiga pomaga vsem, ki ste v fazi spremembe ali na dnu.«

Knjiga je v Sloveniji postala knjižna uspešnica že po dveh tednih, po nekaj mesecih pa bila prevedena že v hrvaščino, ruščino, angleščino in prodane avtorske pravice na Kitajsko.

To je knjiga, ki ne sme manjkati na vaši knjižni polici! Nikakor vas ne bo vas pustila ravnodušne.

Nekatere slike kristalov so simbolične. Ker je vsak kristal unikaten in zato drugačen morda prihaja do odstopanja v barvi, odtenku ali obliki.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na 031 352 169.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.