fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

turkiz howlit

Obesek Howlit in Turkiz

Če si želite resnično spremeniti in razumeti svoje življenje je ta obesek pravi za vas. Howlit je kamen zavedanja. Prinaša modrost, znanje in napredek. Če želite boljše razumevanje sebe, ljudi okrog vas in samega sveta, je to kamen, ki ga morate nositi s sabo. Je zelo pomirjajoč kamen in skrbi, da naš vsakdan poteka brez stresa, mirno in organizirano. Če ga uporabljate oz imate kot obesek na sebi v meditaciji, vam pomaga odpraviti vse moteče misli, da se lažje osredotočite na izvedbo.

Za Howlit pravijo, da preobraža karakter, umirja temperament in opogumlja, da se izrazijo pozitivne lastnosti osebe, ki ga nosi.

Turkiz nam povečuje sposobnost pozitivnega razmišljanja, krepi sočutje do drugih ljudi, spodbuja ljubezen in tako omogoča, da lahko vidimo lepšo plat življenja. Daje nam moč, da naredimo to, kar je treba storiti. Istočasno nam pomaga, da vidimo, tako dobro kot slabo, brez da se čustveno vpletamo in razmišljamo kaj je boljše. Turkizni kamni prinašajo zaščitne lastnosti, omogočajo nam, da ostanemo varni na fizičnem, psihičnem in duhovnem nivoju.

Obesek je oblikovan je z žico iz nerjavečega jekla. Dobavljivo je z verižico iz nerjavečega jekla dolžina 45 mm ter raztegljivo zapestnico Turkiz. Premer obeska: 30 mm.

Ponudba in izdelava nakita s kristali, kateri je/bo izdelan po vaših željah.

Če nakita s kristalom ni v ponudbi, se ga lahko dobi po predhodnem naročilu.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.