pirit

Pirit je kristal intelekta in zaščite. Zaradi njegove »zlate« barve pa mu pripisujejo tudi, da je kamen bogastva in dobre sreče.

Pirit je povezan z ustvarjalnostjo, omogoča razvoj in odkritje talentov, ki jih skrivamo v sebi. Kot kamen intelekta, povečuje sposobnost pomnjenja. Je tudi močan zaščitni kristal in zelo primeren za ozemljitev. Razbremenjuje blokade, strah in stres.

S piritom lahko skozi meditacijo učinkovito uravnovesite energije. Kamorkoli ga bomo postavili, bo dovajal izredno močno energijo.

Na fizični ravni pomaga pri boljši krvni sliki, dobro deluje na pljuča, umirja bronhitis in astmo. Pomaga pri prebavnih težavah.

Ne sme se čistiti v vodi, niti delati eliksir! Ne sme se izpostavljati soncu, saj potemni. V glavnem se priporoča za meditacije in ni primeren daljši kontakt s kožo, saj lahko pride do reakcije ter posledičnega vnetja kože.

  • Element: OGENJ
  • Čakra: SOLARNI PLEKSUS

Slike kristalov so simbolične, saj je vsak kristal unikaten in zato drugačen.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, se ga lahko dobi po predhodnem naročilu.

 

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?