otroci-in-sanje
Otroci nas lahko veliko naučijo. Zlahka se prepustijo domišljiji, imajo najrazličnejše zamisli in sanje ter predvsem visoke cilje. Če jih omejimo v otroštvu, se bodo vse tisto, kar že znajo, morali učiti še enkrat, in sicer verjeti v svoje sanje, zaupati in občutiti.

Zato jim le pustimo velike sanje. Naj se prepustijo domišljiji. To so njihove kreacije, ki ustvarjajo. Tako kot mi lahko uresničijo vse, kar si zaželijo. Otroci tudi z lahkoto izrazijo svoje občutke. Zato naj sanjajo, naj se radostijo. Za svoje sanje ni treba, da so odličnjaki. Le verjeti morajo vase in si zaupati. To je vse!

Naj njihova domišljija ustvarja. Poskrbimo, da bodo naši otroci pozitivno naravnani in da bodo čim več v stiku z naravo. Spodbujajmo njihovo ustvarjalnost.

Ustvarjajmo z njimi, rišimo, igrajmo inštrumente, krepimo duhovno plat, saj to je balzam tudi za našo dušo. Preko otrok se lahko tudi sami lažje povežemo z duhovno sfero, saj smo ravno takrat najbližje Viru. Takrat smo povezani sami s sabo.

Svojim otrokom torej le dovolimo in jih spodbujajmo, naj odkrivajo svoje darove in talente. Vsak otrok ima dar in talent, ki ga naredi edinstvenega in najboljšega. Čisto vsak! Ker vsak človek je unikat. In noben drug ne more narediti česa tako, kot to storimo sami. Nobeden!

Zato naj otroci iščejo v sebi svoje sposobnosti in naj se ne ženejo za uspehom, saj se bodo slej ko prej obrnili navznoter in iskali tisto, kar imajo v sebi že sedaj. Sanjajte z njimi!

Izbrani paketi/kristali:

  • kristali za otroke so predvsem: angelit, labradorit, krizopras, citrin

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?