fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

tigrovo-oko

Tigrovo oko so tradicionalno nosili kot talisman pred uroki in za zaščito pred prekletstvi. Primeren je tudi za prizemljitev in zaščito ter nam daje občutek varnosti. Učinkovito lajša depresijo. Krepi kosti in sklepe, vliva samozavest, odpravlja strah ter stres iz našega življenja.

Živčnim in raztresenim pomaga, da se skoncentrirajo ter umirijo. Zelo je primeren za hiperaktivne otroke, saj jih pomirja. Pri učenju pa jim pomaga, da so bolj osredotočeni.

Primeren je tudi za meditacije, v tem primeru ga uporabljamo na področju tretjega očesa. Tako nam poveča naše nadčutne sposobnosti. Njegova zlata barva predstavlja sposobnost manifestacije vseh naših idej v fizični svet, le-tega pa prepoznamo v rjavi barvi, ki predstavlja zemljo.

Tigrovo oko podpira vse nove začetke in vzpostavlja harmonijo v življenju.

Z njim si lahko pomagamo tudi pri glavobolu, razstrupljanju organizma, izpadanju las, lomljivih nohtih. Z njim si lahko povrnemo vitalnost. Na potovanju poskrbi za varnost in zaščito.

Prinaša srečo in blagostanje.

  • Element: OGENJ
  • Čakra: KORENSKA

Nekatere slike kristalov so simbolične. Ker je vsak kristal unikaten in zato drugačen morda prihaja do odstopanja v barvi, odtenku ali obliki.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na 031 352 169.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.