fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

Tektit

Tektit je dragocen dar Univerzuma. Ime izhaja iz grške besede Tektos in pomeni raztopljen. Tektite uvrščamo med redko naravno steklo, ki nastane v procesu taljenja, ob padcu meteorita na Zemljo. Njihova starost je ocenjena vse od 10 do 170 milijonov let.

Znano je, da prinaša ogromno sreče in zaščite, zato je cenjen kot zaščitni amulet. Pravijo, da se v njegovi bližini ne more nahajati tisti, ki vam želi kaj slabega, saj ga bo delovanje Tektita močno odvrnilo. 

Kljub tej močni energiji ima tektit nežne vibracije. Meditacija s Tektitom pripelje do višjega stanja zavesti. Bolj, ko oseba uporablja Tektitom, močnejše bodo tudi njene sposobnosti. Zaradi tega je dragocen kamen za vsakogar, ki išče duhovni napredek.

Če ga položimo na čelo, bo v procesu močno deloval na vse organe. Tudi ljudje, ki trpijo za depresijo, lahko izkoristijo zdravilno energijo Tektita. Prav tako je lahko v pomoč tistim, ki so čustveni, živčni, prestrašeni, pod stresom in pritiski.

Nekatere slike kristalov so simbolične. Ker je vsak kristal unikaten in zato drugačen morda prihaja do odstopanja v barvi, odtenku ali obliki.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na 031 352 169.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.