fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

sugilit

Sugilit je kristal novih začetkov, predvsem na umskem področju. Skušal bo najti harmonijo med vašim fizičnim telesom in umom. Skušal bo umiriti vaš um, da boste lažje sprejemali pravilne odločitve tiste, ki so za vas najboljše in so iz srca. Njegova temno vijolična barva je barva duhovnosti in velja za kristal, ki prinaša duhovno ljubezen. Pomaga razumeti duši, zakaj je tukaj. Odgovarja na vprašanja kot so, "Kdo sem?", "Kaj moram razumeti?" in "Kaj je moje poslanstvo?". To je kristal, ki vas bo prebudil iz spanja. Razumeli boste vaše bistvo. Z njim se lahko vračate v pretekla življenja in se spomnite, zakaj ste se utelesili na Zemlji.

Je kristal ljubezni, ki odpira vrata v duhovnost.

Je dober podpornik za vse tiste, ki si želijo sprememb. Predvsem za tiste, kateri preveč razmišljajo, razglabljajo in se vrtijo v negativnih vzorcih. Če si ga boste polagali na področje tretjega očesa, vam bo prinesel izjemne priložnosti, da zamenjate vse negativne vzorce razmišljanja s pozitivnimi. Seveda morate sodelovati.

Sugilit je izjemno zdravilen kristal, saj zdravi zelo težke fizične bolezni kot so rak in aids. Pomaga vam tudi, da vse premagane bolezni in nesreče, lažje pustite za sabo.

Na fizičnem nivoju ščiti pred infarktom, povečuje imunski sistem in skrbi za dobro delovanje živčnega sistema. Zmanjšuje tudi bolezni, ki so povezane s staranjem, kot so bolezni kosti, vid, sluh. Je tudi izjemen kristal, ki odpravlja stres. Odličen je proti glavobolu. Pri avtizmu bo pomagal duši, pri njeni prizemljitvi in olajšal proces povezan z učenjem.

Opisujejo ga kot enega izmed najmočnejših zdravilnih kristalov. Postavlja se kamorkoli na obolelo mesto.

S Sugilitom boste dosegli čustveno preobrazbo.

  • Čakra: TRETJE OKO

Nekatere slike kristalov so simbolične. Ker je vsak kristal unikaten in zato drugačen morda prihaja do odstopanja v barvi, odtenku ali obliki.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na 031 352 169.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.