fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

sodalit

Sodalit je pomemben kristal grlene čakre in pomaga pri samoizražanju. Izboljšuje vse vrste komunikacij. Izboljšuje tudi razumevanje v partnerskih odnosih, saj pomaga pri prepirih tako, da jih umirja. Ker pa je povezan tudi s tretjim očesom, vam odpira vrata v duhovnost na ta način, da vam pomaga razumeti informacije, ki jih dobite s pomočjo intuicije.

Sodalit vam bo prinesel tudi veliko darilo, saj vas bo popeljal na potovanje iz vašega uma v srce. Ker pomaga graditi povezavo med močjo misli in močjo občutkov, vzpostavlja ravnotežje, da lahko um in srce delujeta v harmoniji in medsebojni pomoči.

Pomaga nas premakniti iz cone udobja in sprejeti resnico, da je za spremembo v življenju nujno začeti pri sebi in spremeniti sebe! Ta kamen nosimo ravno zato, da nas spominja, da se v življenju nič ne spremeni, dokler se ne spremenimo sami. Pomaga nam razumeti stari izrek, ki pravi: »Dokler delaš to, kar že vedno delaš, tudi dobivaš to, kar že vedno dobivaš. Da bi dobil kaj drugega, se moraš spremeniti sam, sicer se ne bo nič spremenilo«.

Ker sodalit umirja naše misli in um, nam prinaša jasna sporočila. Osvobaja nas vseh občutkov krivde in pomaga odpraviti negativna razmišljanja.

Pomaga k opuščanju starih in napačnih prepričanj ter dela prostor za nove stvari. Pomaga vam k boljši samozavesti in samopodobi.

Kristal je dober za timska dela, saj poglablja prijateljstvo, komunikacijo in odpravlja zavist.

Na fizični ravni sodalit čisti organe, povečuje imunski sistem, znižuje sladkor v krvi in krvni pritisk. Izredno pomirja, še posebej v stresnih ali težkih situacijah. Zmanjšuje tudi napade »panike« in odpravlja strahove.

  • Element: VODA/ZRAK
  • Čakra: GRLENA/TRETJE OKO

Nekatere slike kristalov so simbolične. Ker je vsak kristal unikaten in zato drugačen morda prihaja do odstopanja v barvi, odtenku ali obliki.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na 031 352 169.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.