fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

pokrajinski-jaspis

Jaspis je kristal nežnosti, ki prinaša mir, tolažbo in obnovo moči. Poznan je kot kristal sreče in zaščite. Njegove vibracije delujejo počasi, zato ga je priporočljivo nositi daljši čas. Energetsko usklajuje vse čakre, prinaša jasnost in ravnovesje. Poznamo različne barve jaspisa, med najbolj značilnimi so rdeči, rumeni in zeleni. Med posebne vrste jaspisa spada pokrajinski jaspis.

V obliki eliksirja pomaga pri problemih želodca in pri prebavnih motnjah.

Rdeči jaspis ima zelo veliko zaščitnih energij, zato se lahko uporablja tudi v astralnih potovanjih. Ker je povezan s korensko čakro, močno prizemljuje. Pravijo mu kamen pravice, saj jo pomaga najti, uči nas prevzemati odgovornost, hkrati pa nas odvrača od situacij, ki za nas niso dobre. Pripomore k temu, da se soočimo s problemi preden postanejo preveliki. Krepi imunski sistem, lajša različne vrste bolečin, zaustavlja krvavitve in pomaga pri povišani telesni temperaturi. Ponoči pod vzglavnikom bo poskrbel, da se boste spomnili svojih sanj.

Pokrajinski jaspis se imenuje kalahari jaspis po puščavi Kalahari, kjer so najdišča. Je značilne peščene barve. To je odličen kristal za vse ustvarjalce, saj povečuje ustvarjalnost. Daje moč pri dolgotrajnih obremenitvah. Pri stvareh, ki ne uspejo, pa pomaga začeti od začetka. Prinaša tolažbo in zmanjšuje strah. Odvaja strupe iz telesa in krepi imunski sistem. Pomaga tudi pri kožnih bolezni in bolezni ledvic. Zmanjšuje tudi različne oblike sevanja.

  • Element: ZEMLJA/VODA
  • Čakra: KORENSKA (rdeči)

Nekatere slike kristalov so simbolične. Ker je vsak kristal unikaten in zato drugačen morda prihaja do odstopanja v barvi, odtenku ali obliki.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na 031 352 169.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.