fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

rubin

Oniks je kamen moči. Daje podporo v najtežjih trenutkih v življenju, še posebej v trenutkih ko se soočamo s težkim fizičnim in mentalnim stresom. Že tisočletja se uporablja kot čarobni kamen izjemnih magijskih moči. Zato ga uvrščamo med najmočnejše kamne, ki so jih uporabljali v zaščitne namene.

Sicer pa skrbi, da se ne izčrpavamo, preprečuje odtekanje energije ter skrbi za stabilnost. in krepi notranjo ter fizično moč. Še posebej dobro podporo nam daje v težkih življenjskih okoliščinah, saj krepi našo moč in nam pomaga videti svetlo prihodnost. Pomaga nam pri obvladovanju različnih življenjskih izzivov in tako in prinaša dobro srečo. Uporabljal in nosil pa bi se naj obvezno takrat, ko smo obkroženi z ljudmi, ki nam na destruktiven način jemljejo energijo ter povzročajo težave. Prav tako tiste, ki so od nas preveč odvisni. Tako jih lažje prepoznamo in spustimo iz svojega življenja.

Ta prečudovit črni kamen zdravi žalost, ki je trajala predolgo. Intuitivno tudi pritegne osebe, ki v sebi zadržujejo veliko bolečine in imajo strto srce. Ta kamen olajša osamljenost, pomaga da se spet počutite ljubljene in zaščitene.

Pritegne pa tudi ljudi, ki želijo ohraniti in povečati svoj fokus, ljudi, ki imajo visoke poslovne in finančne cilje. Je popoln kamen za podjetnike in pomaga samozaposlenim osebam pridobiti zaupanje in vzdržljivost, da ostanejo v poslu. Spodbuja in skrbi za dolgoživost poslovanja.

Na fizični ravni pomaga pri epilepsiji, krepi srce, ugodno deluje na kosti, zobe, nohte in lase. Izboljšuje cirkulacijo in odpravlja težave z ušesi. Oniks pomaga ublažiti simptome glavobola in se uporablja za krepitev oči in optičnih živcev. Pri nočnih morah, si ga položite poleg postelje. Naj bo vaš namen, da vas bo Oniks zaščitil pred kakršnimi koli negativnimi vplivi, medtem ko boste mirno spali.

Ker je koristen tudi za sproščanje kakršnega koli strahu vas bo vodil v bolj stabilen način življenja ter vam dal dar, da se modro odločate.

  • Element: ZEMLJA
  • Čakra: KORENSKA

Nekatere slike kristalov so simbolične. Ker je vsak kristal unikaten in zato drugačen morda prihaja do odstopanja v barvi, odtenku ali obliki.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na 031 352 169.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.