fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

lizardit

Lizardit spada v skupino serpentinov, med katerimi velja za energijsko najmočnejšega.

Lizardit je vrsta Serpentina, ki ima močne zdravilne vibracije, skozi meditacijo pa pomaga pri izpolnjevanju duhovnih pričakovanj. Lizardit usmerja zdravilno energijo proti problematičnim področjem in usklajuje tako duševna kot tudi čustvena neravnovesja.

Znan je po tem, da varuje dušo pred zlo okolico skupaj s strupenimi bitji, ki živijo v svetu. Čudovita zelena barva Lizardita prinaša upanje, notranji mir, zdravje in zadovoljstvo. Čisti negativne misli iz uma ter pomaga, da se lažje približamo sami sebi in prisluhnemo svoji duši. Krepi psihično moč, obuja strast in privablja denar.

Pomaga pri zdravljenju bolezni povezane s trebušno slinavko, ter pri bolezni pljuč, srca ter sladkorni bolezni. Izjemen kamen za celično regeneracijo, odpravlja stres, pomirja in pomaga pri nihanju razpoloženja  ter prispeva k reševanju konfliktov na veliko bolj ugoden način.

Za Lizardit lahko rečemo da je vsestranski kamen.

Glej serpentin...

Nekatere slike kristalov so simbolične. Ker je vsak kristal unikaten in zato drugačen morda prihaja do odstopanja v barvi, odtenku ali obliki.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na 031 352 169.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.