Info@carobni-dih.si

Mobi: 031 352 169

karneol-ploscica

Karneol je kristal ustvarjalnosti in topline. S svojo toplo energijo povečuje fizično energijo, blagodejno vpliva na kožo in gladi gube. Pomaga pri ustvarjalnosti tako, da izkoristimo svoje potenciale in sprejmemo prave odločitve. Istočasno pa nas močno prizemljuje in nam tako pomaga do manifestacij. Pomaga pri karieri in poslovnem uspehu. Prinaša obilje.

Ker je karneol poln življenjske energije, obnavlja naš imunski sistem in povečuje vitalnost. Prinaša srečo in ljubezen v naše življenje. Povečuje plodnost, še posebej pri ženskah. Posebej primeren je v nosečnosti.

Karneol se uporablja tudi kot zaščita proti ljubosumnosti, nevoščljivosti, jezi itd. Postavljen blizu vhodnih vrat vam bo ščitil dom in prinašal obilje.

Na psihološki ravni bo pomagal, da zaupamo vase. Odpravlja različne vrste strahov, kot so strah pred javnim nastopanjem, strah pred smrtjo, strah pred neuspehom itd. Če ga boste nosili v obliki obeska malo nižje, blizu solarnega pleksusa, bo povečal pogum, ravno zaradi ognjenih značilnosti kristala. Dodal vam bo motivacijo za vse vrste »akcij«.

Na fizični ravni pomaga pri težavah s krvjo, niža krvni sladkor, obnavlja krvna telesca, čisti kri. Regulira prebavne motnje, pomaga pri bolezni jeter in zdravi prostato. Krema s karneolom ali eliksir se uporablja pri težavah z revmo. Eliksir pomaga tudi pri hujšanju.

  • Element: OGENJ
  • Čakra: KORENSKA/KRIŽNIČNA

Nekatere slike kristalov so simbolične. Ker je vsak kristal unikaten in zato drugačen morda prihaja do odstopanja v barvi, odtenku ali obliki.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na 031 352 169.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.
Spletna stran carobni-dih.si uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje.
Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Več informacij Strinjam se Ne strinjam se