fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

Hrizokola

Mirne in pomirjujoče vibracije v barvi oceana odražajo lastnosti Hrizokole, ki pomagajo ohladiti ognjena, vroča čustva, takoj ko se dotakne kože. Hrizokola pomaga pri lajšanju stresa, povezanega z delom, saj nas opominja, da moramo preveriti vsakdanje življenje in si vzeti nekaj časa samo zase. Lahko, da je Hrizokola našla pot v vaše življenje tudi zato, ker ste na pragu svoje »izgorelosti«. V tem primeru je to znak, da dovolite sprejeti energijo Hrizokole kot turkizno reko skozi svoje telo in se tako osvobodite ujetosti.

Hrizokola očisti in ponovno energizira vse čakre in jih uskladi z božanskim. Če se postavi na čakro sončnega pleksusa, bo Hrizokola izvlekla negativna čustva, kot so krivda in druga samouničujoča čustva. Nameščena na srčno čakro, bo ozdravila bolečino in povečala sposobnost ljubiti sebe in druge. Položena na grleno čakro izboljšuje komunikacijske veščine, istočasno pa nam preko višjih stanj zavedanja tudi sporoča, kdaj je boljše molčati.

Pri zdravljenju bo ta kristal lajšal obremenjenost pljuč in povečal vašo dihalno zmogljivost, kar je še posebej dobro za ljudi, ki imajo bronhitis in astmo. Hrizokola kot nežen zdravilni kamen pomaga pri uravnoteženju in zdravljenju želodčnih razjed, bolečine v želodcu in drugih problemih prebavnega trakta. Aktivira in zdravi vaš žolčnik, saj zmanjšuje učinke slabosti, bolečine in drugih simptomov. Ta kamen razstruplja in krepi vaše funkcije jeter. Odpravlja težave z napihnjenostjo, maščobnimi oblogami in zlatenico. Hrizokola bo pomagala ženskam, ki želijo zanositi, z zdravljenjem in krepitvijo reproduktivnih organov. Blaži PMS in vse menstrualne krče. Znižuje vročino, krvni tlak, krepi imunski sistem in pospešuje celjenje opeklin.

Hrizokola se lahko uporablja vsak dan, in tako v vaše življenje prinese svetlobo, ljubezen in zdravljenje. Ta kamen vam lahko pomaga izraziti svoja čustva. Prav tako navdihuje fleksibilnost v vašem življenju in ustvarjalnosti v vseh stvareh. Hrizokala skrbi predvsem za čustveno ravnotežje. Prinaša globok mir, potrpljenje in nesebično ljubezen. Privlači srečo, odbija pa negativnost. Osvobaja nas stresa, jeze, sovraštva in ekstremnih čustev.

Ker ima nežno, pomirjujočo energijo, lahko med meditacijo pomaga izčrpati in zdraviti čustveno blokado, ki daje bolniku, ki trpijo zaradi srca in bolečine, sposobnost, da se pomiri s preteklostjo in gleda na prihodnost s potrpežljivostjo. S pomočjo kamna se lažje prilagodimo na situacije, zlasti tiste, ki se nenehno spreminjajo. Hrizokola je tudi eden izmed kamnov, ki je idealen za razmerja, ki so nestabilna tako, da stabilizirajo.

V današnjem času se njegova uporaba omenja kot talisman blaginje ter različnih vrst komunikacij in izražanja (tudi umetniškega). Zato je uporaben tudi kot talisman glasbenikov. Prav tako privablja denar in obilje in je dobrodošel tudi v poslovnem svetu kot pomoč pri izboljšanju osebnih financ.

Ne glede na izziv, s katerim se soočate, pa naj gre za prekinitev ali izgubo delovnega mesta, kamen umiri čustva, tako da lahko živite in nadaljujete s svojim življenjem, namesto da bi se zadrževali v preteklosti. Vsakdo trpi zaradi vsakodnevnega stresa in skrbi, ki je značilen vzrok za komunikacijske težave, vendar ta kamen razreši um motečih misli in nas vodi do višje zavesti.

Če potrebujete večjo življenjsko preobrazbo je Hrizokola pravi kamen saj boste dobili navdih in potrebno podporo za novi začetek.

Za tiste, ki dojemajo Zemljo kot duhovno bitje, bo Hrizokola pomagala zgraditi tudi močno povezavo s planetom. Njen presenetljiv odtenek modro-zelenega nas spominja, da je naš planet živa stvar. Zato je daleč najboljši kamen za krepitev ženske energije tako pri moških kot ženskah, saj je globoko povezana z vibracijami zemlje, ki vibrira z najčistejšo energijo ljubezni.

Kot pravi stari budistični pregovor: "Oblikujejo nas naše misli; postajamo to, kar mislimo. Ko je um čist, sledi radost kot senca, ki te nikoli ne zapusti." Z drugimi besedami, pot do sreče v najbolj pravem načinu se začne s čiščenjem glave negativnih miselnih vzorcev. Lastnosti zdravljenja s kristali Hrizokola pomagajo očistiti negativna energetska polja in povečujejo vašo sposobnost ljubezni, ki pa je najboljše zdravilo.

  • Element: VODA/ZEMLJA
  • Čakra: GRELNA/SRČNA

Nekatere slike kristalov so simbolične. Ker je vsak kristal unikaten in zato drugačen morda prihaja do odstopanja v barvi, odtenku ali obliki.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na 031 352 169.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.