fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

hematit

Hematit je kamen prizemljitve in zaščite. Posebno je pomemben pri meditacijah in drugih podobnih izkušnjah, kjer je pomembna ponovna prizemljitev v fizični svet. Prav tako nam pomaga prizemljiti informacije iz kronske čakre (duhovne sfere) v fizični svet.

Je izjemen, saj ščiti pred vdorom negativnih energij v našo avro. Negativno energijo vrača v obliki zrcala prejemniku, oziroma tja, od koder je prišla. Prepoznaven je ravno zaradi metalne barve, ki spominja na ogledalo.

Hematit je kamen uma, saj spodbuja razmišljanje, logiko in matematiko. Dela red v umskem »kaosu«. Pomaga pri koncentraciji in fotografskem spominu. Pri pretirani zaskrbljenosti pomaga odpraviti strahove.

Hematit ugodno vpliva na vse oblike pretiravanja kot so prenajedanje, tudi kajenje. Pri zdravljenju vpija bolečino iz telesa na mestu, kjer ga položimo. Pri težavah s krvjo kot so slabokrvnost, krvavitve, krvni obtok itd. je neprecenljiv in težko najdemo boljšega. Ko hematit obdelujejo, pušča rdeče sledi, ki spominjajo na kri, zato se ga drži sloves, da je za kri daleč najboljši.

Zelo je primeren v pravnih poslih, je kamen za odvetnike ter vse, ki iščejo pravico na sodišču.

  • Element: ZEMLJA
  • Čakra: KORENSKA

Nekatere slike kristalov so simbolične. Ker je vsak kristal unikaten in zato drugačen morda prihaja do odstopanja v barvi, odtenku ali obliki.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na 031 352 169.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.