fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

fluorit-zeleni

Fluorit ščiti našo auro, jo prečiščuje in velja za zaščitni kristal. Odpravlja negativno energijo in stres vseh vrst. Učinkovit je tudi kot zaščita pred različnimi vrstami sevanja, kot so računalnik itd. Ker uspešno prizemljuje, mu pravijo tudi kristal stabilizacije. Je kristal izredno močnih in duhovnih vibracij, ki izboljša intuicijo, omogoča hitrejši duhovni razvoj in povečuje samozavest. Fluorit pomaga narediti red v vašem življenju, tako da odpravi kaos na vseh področjih. Dela preobrazbe na mentalni, čustveni in fizični ravni telesa.

Kristal pomaga utišati um, tam kjer preveč razmišljate in ne morete objektivno razsoditi. Pomaga vam razumeti, kaj je realnost in kaj iluzija. Blokade privablja na površje tako, da se jih lažje osvobodite in jih presežete.

Fluorit še posebej deluje na našem umskem področju tako, da izboljšuje koncentracijo in pospešuje intelektualni razvoj. Pri delu, kjer je potrebna hitra in dobra organizacija, prinaša stabilnost in jasnost. Iz tega vidika tudi zelo pomaga pri učenju, saj pomaga pri organizaciji in procesiranju informacij ter skrbi, da si hitreje zapomnimo in hitro razmišljamo. Manjša tudi tremo.

Pomaga najti ravnotežje med našim umom in našimi občutki.

Na fizični ravni je zelo močan zdravitelj, še posebej pri infekcijah. Vpliva na sklepe, zobovje, v obliki eliksirja se zelo dobro bori proti virusnim obolenjem. Pri boleznih, kot so astma, osteoporoza, gripa, artritis, obolenje kosti, blaži simptome. Fluorit je dober zdravitelj proti senilnosti. Zelo dobro tudi celi kožo in zmanjšuje gube.

Zaradi njegove izredne sposobnosti absorbcije negativnih energije, ga je potrebno pogosto čistiti.

Poznamo različne barve fluoritov, najbolj znana sta vijolični in zeleni. Vijolični pomaga pri glavobolih, dober je za kosti, hrbtenico, kostni mozeg. Ker pripada tretjemu očesu, odpira intuicijo in povečuje sposobnosti za razne duhoven uvide. Zeleni pripada srčni čakri in skrbi za zdravje pljuč, pomaga pri alergijah, čisti um, skrbi za pretočnost čaker in pomaga do informacij iz podzavesti.

  • Element: ZEMLJA/ZRAK
  • Čakra: SRČNA

Nekatere slike kristalov so simbolične. Ker je vsak kristal unikaten in zato drugačen morda prihaja do odstopanja v barvi, odtenku ali obliki.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na 031 352 169.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.