fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

dimni-kremen

Dimni kremen je dober zaščitni kamen pred vsemi vrstami negativnosti. Negativno energijo počasi raztaplja in jo preobraža v pozitivno. Deluje kot ščit okrog telesa in pomirja napade panike in živčnost. Pomaga pri nočnih morah.

Je tudi eden izmed najbolj učinkovitih kristalov za prizemljitev. V sami meditaciji pa istočasno dviguje vibracije. Je kristal, ki aktivira korensko (prvo) čakro in nas zato tudi močno prizemlji.

Je primeren kristal za vse vrste stresa. Še posebej dobro pomaga v težkih življenjskih obdobjih, ko žalujemo ipd. Pomaga nam razumeti težave in opustiti za sabo strahove. Povečuje odločnost in premik naprej. Pomaga nam videti svetlobo na koncu tunela. Nekateri mu pravijo tudi kamen tolažbe, saj prinaša izredno spokojnost in mir v življenje. Prečiščuje vsa negativna čustva, kot so žalost, jeza, ljubosumnost in nam vrača optimizem. Dimni kremen je luč, ki sveti tam, kjer je temno.

Zaradi svoje sposobnosti prizemljitve nam pomagava pri manifestaciji naših želja v fizični svet. Pri tem tudi ščiti poslovne cilje in jih pomaga uresničiti. Prinaša obilje in srečo, primeren je tudi za timska dela, saj spodbuja sodelovanje.

Zelo je učinkovit tudi pri odpravljanju problemov s koncentracijo, zato je primeren pri učenju. Pomaga pri težavah s komunikacijo.

Na fizični ravni lajša težave mišičnega sistema, pomaga pri vseh okvarah in poškodbah, tudi tistih v možganih in na srcu. Dviguje energijo in tako pomaga, da se izčrpano telo ponovno napolni z njo. Pomaga pri glavobolu, boleznih želodca in črevesnih bolezni. Ščiti spolne organe, ledvice in kri.

Zelo primerna je sprostitev, ko vzamemo v vsako roko en kristal in se umirimo. Hitro nam povrne pozitivno energijo.

Energija dimnega kremena pa ni hitra, ampak deluje na »dolge proge«. Za hitrejši učinek kristala je zato priporočljiva kombinacija z gorskim kristalom, ki njegovo delovanje zelo pospeši.

Iz njega lahko delamo eliksir, ki pomaga pri prebavi in krepi živce. Ugodno vpliva tudi na spolno območje.

Običajno se ga programira za zaščito.

  • Element: ZEMLJA
  • Čakra: KORENSKA/KRIŽNIČNA

Nekatere slike kristalov so simbolične. Ker je vsak kristal unikaten in zato drugačen morda prihaja do odstopanja v barvi, odtenku ali obliki.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na 031 352 169.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.