Info@carobni-dih.si

Mobi: 031 352 169

crni-kianit

Črni kianit je izjemen kristal meditacije. Z njim se lahko povežemo z duhovnimi vodniki in potujemo po drugih dimenzijah. Pomaga nam tudi, da se spomnimo svojih sanj. Stimulira nadčutne sposobnosti in intuicijo. Odpravlja vse vrste blokad, negativna prepričanja, jezo, stres in frustracije. Povezuje nas z višjimi vibracijami in nam tako pomaga razumeti našo vlogo v življenju, da se nehamo izgovarjati na svojo karmo.

Odpira grleno čakro in vse težave povezane z grlom kot so rak grla, glasilke, glas. V tem primeru ga je najboljše postaviti direktno na vrat. Znižuje krvni pritisk in pomaga pri izgubi kilogramov. Pomaga pri koncentraciji in možganskih poškodbah. Pomaga tudi mongoloidnim osebam. Je eden izmed tistih kristalov, ki v sebi ne zadržujejo negativne energije, zato ga ni potrebno čistiti.

  • Čakra: KORENSKA

Nekatere slike kristalov so simbolične. Ker je vsak kristal unikaten in zato drugačen morda prihaja do odstopanja v barvi, odtenku ali obliki.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na 031 352 169.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.
Spletna stran carobni-dih.si uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje.
Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Več informacij Strinjam se Ne strinjam se