fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

citrin

Citrin je kamen uspeha in obilja. Pravijo mu tudi kamen trgovcev. Še posebej je priporočljiv pri novo ustanovljenih podjetjih in pri novo začetih poslih. Pomaga najti dobavitelje, kupce, poslovne partnerje in izboljšuje prodaje. Uči nas materialnega uspeha in vzpona. V naše življenje privablja obilje in nam ga pomaga tudi obdržati. Nekateri trgovci ga imajo v svoji blagajni. Dober je tudi za programiranje.

Pomaga pri razrešitvi problemov, povezanih z denarjem, kot so tožbe, pravdni spori, dediščine, idr.

Citrin je eden izmed kristalov, ki negativno energijo razbija in je ne vleče nase, zato ga ni potrebno čistiti. Drži se ga sloves, da je generator in izreden čistilec. Je tudi močan zaščitni kamen, ki ščiti avro.

Uporablja se tudi pri odpravljanju depresij, strahu in samomorilskih nagnjenj. Prinaša novo upanje, optimizem in v nas prebuja veselje ter srečo. Polni nas z energijo in prinaša notranji mir.

V obliki eliksirja ugodno vpliva na prebavo, pomaga pri hujšanju in odpravlja celulit. Pomaga pri težavah s kožo in lajša težave s sklepi.

Primeren je tudi za otroke, saj pomaga pri učenju.

  • Element: OGENJ
  • Čakra: SOLARNI PLEKSUS

Nekatere slike kristalov so simbolične. Ker je vsak kristal unikaten in zato drugačen morda prihaja do odstopanja v barvi, odtenku ali obliki.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na 031 352 169.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.