Info@carobni-dih.si

Mobi: 031 352 169

azurit-malahit

Azurit – Malahit nosi vibracije dveh kristalov Azurita in Malahita. Je močen prevodnik energij, povečuje sposobnost vizualizacij in odpira tretje oko. Kristal nam prinaša duhovne uvide in nas povezuje z duhovnim vodniki ter spodbuja intuicijo. Zato je tudi zelo priporočljiv za meditacije. Odpravlja strah in s tem povezane blokade. Omogoča premik naprej.

Verjame se, da nas Azurit-Malahit opozori na nevarnost tako, da razpade. Zato je dobrodošel tudi kot zaščita. Dober je tudi v privabljanju denarja, povečuje pa tudi možnost uspešno zaključenih dogovorov na poslovnih sestankih. Tako kot citrin se lahko postavi tudi v poslovne prostore, da privlači stranke.

Na fizični ravni ugodno vpliva na jetra in želodec, sklepe kosti ter ščitnico. Niža tudi krvni tlak in pomaga pri težavah z astmo ter grlom. Krepi imunski sitem in lajša epilepsijo.

  • Element: ZEMLJA/VODA
  • Čakra: SRČNA/TRETJE OKO

Nekatere slike kristalov so simbolične. Ker je vsak kristal unikaten in zato drugačen morda prihaja do odstopanja v barvi, odtenku ali obliki.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na 031 352 169.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.
Spletna stran carobni-dih.si uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje.
Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Več informacij Strinjam se Ne strinjam se