fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

akvamarin

Akvamarin je kamen ribičev in mornarjev. Ime je latinsko-italijanskega izvora izpeljano iz aqua-marina. Mornarji in ribiči so ga pogosto nosili kot talisman.

Velja tudi za talisman sreče, saj prinaša srečo v medsebojnih odnosih in preprečuje konflikte ter rešuje nesoglasja. Prinaša blagostanje, v duhovnosti pa krepi intuicijo in jasnovidnost.

Akvamarin je tudi kamen poguma. Pomaga nam dokončati začete projekte in posle, uči nas prevzemati odgovornost.

Ker pripada elementu vode, prinaša očiščenje. Priporočljivo je kopanje v akvamarinovi vodi, saj čisti na vseh ravneh. Pomemben je pri delu s pacienti, saj ščiti pred prevzemanjem njihovih negativnih vplivov. Zmanjšuje tudi stres in pomirja.

Z akvamarinom lahko učinkovito odpravimo celulitis, lahko si tudi pomagamo pri kratkovidnosti in dolgovidnosti. Koristen je pri odpravljanju glavobola, krepi imunski sistem, delovanje ledvic in jeter. Ugodno deluje tudi na presnovo, sploh v obliki eliksirja. Uravnoveša delovanje ščitnice in hipofize. Pomaga tudi pri boleznih srca in ožilja, regulira hormon rasti.

Ker vlada grleni čakri, je zelo učinkovit pri vseh bolezni dihal, sploh pri astmi.

  • Element: VODA
  • Čakra: GRLENA

Nekatere slike kristalov so simbolične. Ker je vsak kristal unikaten in zato drugačen morda prihaja do odstopanja v barvi, odtenku ali obliki.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na 031 352 169.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.