fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

tehnike s kristali
Tehnike s kristali so namenjene uporabi kristala skozi določen postopek (navodila) za določen namen (cilj). Tako se doseže maksimalni učinek kristala na poti do vašega cilja, saj boste kristal namensko uporabili za točno določen cilj (razrešitev problema, spremembo, izboljšanje itd…). Ker lahko Izbirate med različnimi tehnikami, vas bo morda zanimalo kaj več ali se pa preprosto ne boste znali odločiti katera tehnika je primerna za vas. Pišite mi na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. . Z veseljem vam pomagam najti pravo rešitev.

Tehnike so izdelane na podlagi mojih izkušenj in rezultatov. Po istih postopkih, kot vam jih tukaj nudim, sem sama dosegala rezultate. Tehnike so napisane na preprost način. Vključujejo različna znanja ter orodja, ki okrepijo vašo notranjo moč, pravilno usmerijo vaše misli, na ta način pa hitreje pridete do svojega cilja (želje). Kristal na ta način uporabe maksimalno vključimo v svoje delovanje in izkoristimo njegovo moč.

Za to vam ni potrebno na delavnico, vse to izvajate v domačem okolju, kadar to čutite in kadar vi želite. Naj se vaša čarobna pot prične.

Pojdimo skupaj čarobnim dosežkom naproti!

d line

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.