Info@carobni-dih.si

Mobi: 031 352 169

opisi kristalov 2
Tukaj lahko kupujete in izbirate med različnimi vrstami kristalov. Predlagam, da pregledate slike in se osredotočite na tistega, ki vas najbolj pritegne. Preberite si še razlago. Če rabite pomoč pri izbiri vam z veseljem pomagam. Pišite mi na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Da si izberete pravi kristal, ni potrebno vaše fizične prisotnosti, saj energija teče tja, kamor gre vaša pozornost. Na tak način vas pritegne tudi slika-kristal. Običajno se odločimo za kristal, ki ga v tistem trenutku najbolj potrebujemo. V kolikor želite podporo za točno določeno področje (zdravje, finance, poslovni uspeh, ljubezen), predlagam, da izbirate med tistimi, ki podpirajo področje, kjer si želite spremembe.

Če želite s kristalom delati, ga pravilno uporabljati, z njim dosegati cilje in izboljšati kvaliteto svojega življenja, vam predlagam tehnike s kristali. Če želite svoj osebno informiran kristal, ki bo služil kot ojačevalec ter vam skrajšal pot do cilja, ga pa lahko naročite tukaj.

Ob nakupu kristala vam pošljem še navodila za čiščenje ter vas opomnim kateri kristali se ne smejo čistiti v vodi. Kristal odpremim z najboljšim namenom in z obilo čarobne energije.

Za vašo čarobno pot! Naj se prične!

d line

Spletna stran carobni-dih.si uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje.
Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Več informacij Strinjam se Ne strinjam se