obsidijan-oniks

 

Snežni Obsidijan + Oniks

Črna barva Obsidijana in Oniksa združuje moč zaščite in sreče, zato se obesek lahko uporablja kot zaščitni kamen. Prinaša srečo, krepi imunski sistem in ugodno vpliva na različne vrste bolečin. Obsidijan odpravlja blokade, krepi intuicijo in pomaga pri celjenju ran. Povečuje koncentracijo in mnogi mu pravijo tudi kamen realnosti. Pomaga se nam obračati navznoter, prinaša globok mir in v nas budi resnico.

Oniks, kot kamen moči, dodaja pomoč pri odtekanju energije in skrbi, da se ne izčrpamo. Pomaga nam pri obvladovanju različnih življenjskih izzivov in tako kot Obsidijan prinaša dobro srečo. Oniks daje še posebej dobro podporo v težkih življenjskih okoliščinah, saj krepi našo moč in nam pomaga videti svetlo prihodnost. Na fizični ravni pomaga pri epilepsiji, krepi srce, ugodno deluje na kosti, zobe, nohte in lase. Izboljšuje cirkulacijo in odpravlja težave z ušesi.

cena-32

 
 

Ponudba in izdelava nakita s kristali, kateri je/bo izdelan po vaših željah.

Če nakita s kristalom ni v ponudbi, se ga lahko dobi po predhodnem naročilu.

 
 

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?