obesek-turkiz

 

OBESEK TURKIZ

Že od nekdaj je turkiz cenjen kot simbol modrosti, moči in nesmrtnosti.

Daje nam moč, da naredimo to, kar je treba storiti. Istočasno nam pomaga, da vidimo, tako dobro kot slabo, brez da se čustveno vpletamo in razmišljamo kaj je boljše.

Za vse, ki hočejo poglobiti svojo zvezo, bodisi prijateljsko ali ljubezensko, je to kamen, ki nas globlje poveže. V partnerskem odnosu in zakonu skrbi, da si partnerja/zakonca ostajata zvesta, prijateljem pa pomaga ohraniti trajna prijateljstva.

Turkizni obesek je odlično darilo za vsakogar, ki ima težave z negativnim razmišljanjem. Povečuje sposobnost pozitivnega razmišljanja, krepi sočutje do drugih ljudi, spodbuja ljubezen in tako omogoča, da lahko vidimo lepšo plat življenja.

Depresivnim pomaga blažiti njihovo trpljenje. Ugodno vpliva na dihanje in pljuča.

Turkizni kamni nosijo zaščitne lastnosti, omogočajo nam, da ostanemo varni na fizičnem, psihičnem in duhovnem nivoju. To nam omogoča, da komuniciramo med sabo na pozitiven način, smo dobri do drugih, hkrati pa zaščitimo sebe.

cena-17

 
 

Ponudba in izdelava nakita s kristali, kateri je/bo izdelan po vaših željah.

Če nakita s kristalom ni v ponudbi, se ga lahko dobi po predhodnem naročilu.

 
 

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?