otrok-v-sebi
Kaj pomeni najti otroka v sebi?

Verjetno ste že kje prebrali ali slišali, da lahko najdete otroka v sebi. Sama tega nekaj časa nisem čisto razumela. Dokler si nisem nekega dne zavestno rekla: »Podiram vse zidove!« In sem si predstavljala, kako padajo. Takrat se je odprlo polje neskončnih možnosti. Domišljija je prerasla v čarobno fantazijo. Takrat sem spoznala otroka v sebi. Ko boste to storili vi, boste tudi našli svojo pot.

Kot otroci smo imeli sanje in domišljijo in vse je bilo resnično v naših očeh. Vse to je lahko resnično tudi danes. Če boste podrli zidove, ki ste si jih zgradili okrog vas, da vas zaščitijo, boste občutili spet igrivost, smeh in srečo, vaša domišljija bo postala brezmejna in vse bo postalo otročje lahko. In najpomembnejše – vse bo uresničljivo, ker se boste našli in boste spet zaupali. Zidovi vas morda res ščitijo, da vas nekdo ali nekaj ne bi prizadel, škodil, ampak istočasno ste tudi zaščiteni pred vso čarobnostjo, ki ne more v popolnosti do vas.

Zidajte raje gradove v oblakih in ne okrog sebe. Vse je možno! Začnite živeti pravljico.

Izbrani paketi/kristali:

  • paket: rožnata očala
  • kristal krizopras

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?