moqui-marbles

Moqui Marbles je kamen energije. To je neprecenljiv par kroglic za povečanje energije. Zelo globoko prizemljuje, povečuje delovanje vseh ostalih kristalov, lahko ga uporabljamo za zdravljenje česarkoli. Zelo priporočljiv je za tiste, ki imajo zelo malo energije in za tiste, ki imajo veliko energetskih blokad. Na psihološkem nivoju raztaplja negativna razmišljanja in napačna prepričanja, s tem pa na površje prinaša tudi vaše sposobnosti in darove, katerih ta trenutek ne vidite.

Moqui marbles predstavlja ženski in moški vidik. Kamna sta vedno v paru. Večji in bolj grob predstavlja moški vidik, manjši in gladkejši pa ženski vidik. Skupaj predstavljata plus in minus. Ko se ne uporabljata, morata biti skupaj, da se polnita. Čim več ju boste uporabljali, bolj bosta aktivirana.

Z njim lahko zelo hitro odpravimo energetske blokade in vzpostavimo ravnovesje. Če ju držimo enega nad kronsko čakro in enega pod korensko čakro, nam poskrbi za pretočnost vseh čaker. Pomagamo si pri vseh bolečinah tako, da držimo enega na mestu bolečine, drugega pa pod njo.

Moqui marbles je kamen izredno močnih energij. Njegovo energijo in moč primerjajo z močjo meteorita. To je »polnilec« za naše telo, ki nam vrača pozitivno energijo in nas budi iz spanja. Z njim razumemo življenjske izzive in jih tudi lažje sprejmemo. Zelo učinkovit je zato tudi pri tesnobah in stresu. Močno okrepi meditacijo, istočasno pa vas prizemljuje v fizični svet. Z njim boste lažje razumeli situacijo, v kateri se nahajate. Vse vam bo postalo bolj logično, jasno. V življenje pa nam vrača veselje, srečo in harmonijo.

Kroglicam Moqui marbles zelo odgovarja, če jih vedno nosite s sabo. Tako poskrbijo za vašo ravnovesje kjerkoli in kadarkoli, vaše celice pa se bodo pomladile in obnovile. Nekateri mu pravijo tudi kamen transformacije.

Zaradi svoje izjemne energije ga ni potrebno programirati.

  • Element: OGENJ/ZEMLJA
  • Čakra: KORENSKA

Slike kristalov so simbolične, saj je vsak kristal unikaten in zato drugačen.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, se ga lahko dobi po predhodnem naročilu.

 

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?