magija
Čarobna ritualna magija

Rituali bele magije delujejo na zelo podoben način kot kristali. K nam pripeljejo energije, katere potrebujemo za uresničitev določenih ciljev v najhitrejšem možnem času. So torej nekakšni pospeševalci.

Če pa združimo moč energije kristala in rituala, si ustvarimo izredno močno energetsko orodje, s katerim lahko čudežno »čaramo«.

Manj zahtevni rituali so preprosti za izvedbo in jih lahko opravi čisto vsak. Ne potrebujete nobenega posebnega znanja, potrebna je le osredotočenost na cilj, koncentracija in zaupanje. Ter seveda močna volja. Zato se ritualov nikar ne bojte. Ne bojte se magije, saj je čarobno orodje in popolnoma naravno. Veliko ljudi jih uporablja, da si z njimi izboljšuje kvaliteto življenja, vendar jih imajo velikokrat le zase. Kot svojo skrivnost. Jaz vam jih ponujam. Preproste in preizkušene. Resnično vam skrajšajo pot do cilja. Tudi meni so.

Delati pa morate seveda vedno le za svoje najboljše dobro, v pozitivi in ne v želji, da bi škodili drugim, ker drugače prestopite mejo na nasprotno stran.

Obstaja tudi črna magija. Ta se v veliki večini primerov (obstajajo izjeme) uporablja zato, da se škoduje drugim oziroma za priklic negative. O njej vam ne bom pisala. Le toliko, da se prepozna po tem, da se vam nenadoma poslabša zdravstveno stanje (čez noč), da ste ob službo, partner kar naenkrat odide, finančni zlom, nič v življenju vam ne uspeva itd. Če ste pod vplivom črne magije, se to lahko preveri in odpravi. Pišite mi, našli bomo rešitev.

Ob odpravi črne magije se le-ta vedno vrne k naročniku. Vedno se vrne nazaj v večji meri kot je bila naročena. Ugotovili boste tudi, kdo je bil ta naročnik. Tako je tudi prav. Zato bodite na strani svetlobe in ljubezni in nehajte se bati samega sebe in svoje notranje moči. 

Izbrani paketi/kristali:

  • ritualni paketi s kristali: za denar, ljubezen, hišo/dom, zaščito predmetov … Kristal boste lahko uporabljali tudi drugače, kadarkoli boste začutili (nošenje, meditacija). S tem boste krepili njegovo moč in privabljali želeno v vaše življenje;
  • kristali, ki ščitijo pred negativnimi vplivi: jet, lapiz lazuli, tigrovo oko, mahovni ahat, hematit …

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?