ljubezen
Moč ljubezni – odprite vrata

Ljubezen ni le ljubezen do moža, žene, partnerja, otrok itd. Pomembna je tudi ljubezen do samega sebe. Ne podcenjujmo je. Kako pa vemo, ali se imamo dovolj radi? Vprašajte se! Ali sem zadovoljen s svojim življenjem v vsakem trenutku, vsak dan znova? Ali se čutim ljubljenega? Ali je v mojem življenju vse tako, kot mora biti? Dobim dovolj ljubezni? Sem srečen/srečna in zadovoljen/zadovoljna sam/a s sabo? Če je odgovor da, ste zagotovo ljubljeni in zagotovo tudi sami izžarevate ljubezen do samega sebe. Torej spoštujete svoje življenje, skrbite zase, za svoje telo in duha, imate krmilo življenja v svojih rokah. Imate ljubezen in jo tudi razdajate.

Če pa mislite, da bi lahko v svojem življenju kaj spremenili, izboljšali in niste zadovoljni s svojo službo, partnerjem, vas nekaj tišči, potem vam ali primanjkuje volje ali pa ljubezni do sebe. Ker če se poslušamo in se imamo dovolj radi, bomo najprej poskrbeli zase, za svoj »dušni« mir. Le tako bomo ljubezen lahko razdajali tudi dalje. Svojim bližnjim, partnerju, otrokom, prijateljem, staršem …

Ljubezen je zelo močna beseda. Veliko je takih, ki še svojega partnerja iščejo ali pa jih je le-ta zapustil. Mnogo pa je tudi takih, ki vztrajajo v nesrečnih zvezah, ker se ali bojijo samote ali pa jih je strah prihodnosti. Vse, kar je staro, nas vedno navdaja z občutkom varnosti, neznana prihodnost pa nam požene strah v kosti. In tako najdemo tisoč in en izgovor, da vztrajamo pri starem, tudi če nismo resnično srečni.

Ampak vedite, če čutite, da morate nekaj spremeniti, če vam srce razbija, če vam podzavest občasno reče: »Kaj je meni tega treba?« vas življenje že sili, da greste na svojo pravo pot. Ker to vas bo tako dolgo opogumljalo, dokler ne boste (hočeš, nočeš) storili koraka naprej.

Zapomnite si! Po vsaki ločitvi, razočaranju, trpljenju, strtem srcu pride za vas vedno nekaj boljšega. Tu smo, da se učimo, da duhovno rastemo. Ko nekaj ni več v skladu z nami, z našo energijo, mora iti stran. Večkrat tega ne upoštevamo, potem pa se to vseeno zgodi na nepričakovan način in zato je toliko težje. Šok je toliko večji. Vendar se je vse to pogrevalo, dogajalo že veliko prej. Ampak niste hoteli videti. Na svojo pot boste vedno prišli, verjemite, življenje vas bo postavilo tja, kamor sodite, kakorkoli se boste upirali. Zlepa ali zgrda. Zato pa je toliko lažje, ko razumete, da se vse zgodi z razlogom in da verjamete, da najboljše za vas šele prihaja.

Zato bodite pogumni in poglejte drugače. Ko se ena vrata zaprejo, se odprejo druga. Ne more biti drugače. Se pa ne bodo odprla tako dolgo, dokler ne boste zaprli tistih vrat za sabo, ki vam ne prinašajo nič dobrega. In tudi se ne bodo odprla druga, če ne boste vstopili!

Sprejmite se, ljubite se, zaslužite si samo najboljše. Odprite vrata! Ljubezen vas čaka!

Morda pa se nahajate v situaciji, ko ste imeli prekrasno ljubezen, pa vam je partner ali kdo od bližnjih nenadoma odšel zaradi bolezni, »višje sile« itd. V tem primeru vam polagam na srce naslednje: »Čas celi vse rane.« Tudi vaše bo. Sprejmite pomoč, da vas nekdo popelje za roko preko mosta na drugo stran. Obrnite se v svoje srce in predvsem zaupajte. Tam vas čaka ljubezen. Našli jo boste v sebi. Predvsem pa boste našli svojo moč. Sprejmite pomoč kristalov. Deležni boste čudežev.

Ljubezen do samega sebe vam bo pomagal najti roževec. Dobro je tudi, če ga boste nosili kot obesek v bližini srca. Tako vam bo še lažje pomagal uslišati srčne želje.

Izbrani paketi/kristali:

 • ritualni paket: ritual za ljubezen s kristalom
 • paket: čarobnost ljubezni
 • paket: novi začetki
 • kristala: roževec in sodalit. Roževec je glavni kristal za srce, sodalit pa za samoizražanje. Sodalit pomaga, da se postavimo zase in izrazimo svojo resnico;
 • obesek iz roževca
 • pri privabljanju ustreznega partnerja si lahko pomagamo z ametistom

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

 • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
 • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
 • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
 • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
 • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?