lizardit

Lizardit spada v skupino serpentinov, med katerimi velja za energijsko najmočnejšega. 

Lizardit je vrsta Serpentina, ki ima močne zdravilne vibracije, skozi meditacijo pa pomaga pri izpolnjevanju duhovnih pričakovanj. Lizardit usmerja zdravilno energijo proti problematičnim področjem in usklajuje tako duševna kot tudi čustvena neravnovesja.

Znan je po tem, da varuje dušo pred zlo okolico skupaj s strupenimi bitji, ki živijo v svetu. Čudovita zelena barva Lizardita prinaša upanje, notranji mir, zdravje in zadovoljstvo. Čisti negativne misli iz uma ter pomaga, da se lažje približamo sami sebi in prisluhnemo svoji duši. Krepi psihično moč, obuja strast in privablja denar.

Pomaga pri zdravljenju bolezni povezane s trebušno slinavko, ter pri bolezni pljuč, srca ter sladkorni bolezni. Izjemen kamen za celično regeneracijo, odpravlja stres, pomirja in pomaga pri nihanju razpoloženja  ter prispeva k reševanju konfliktov na veliko bolj ugoden način.

Za Lizardit lahko rečemo da je vsestranski kamen.

Glej serpentin...

Slike kristalov so simbolične, saj je vsak kristal unikaten in zato drugačen.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, se ga lahko dobi po predhodnem naročilu.

 

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?