lapis-lazuli

Lapis lazuli odpira tretje oko na globlji ravni. Ima izredno močne energije in pomaga prepoznati ter sprejeti naš smisel ter poslanstvo. Lapis lazuli vas bo prisilil, da boste videli resnico, brez olepšav in jo tudi sprejeli. Odkril vam bo vse, kar nočete slišati o sebi in vam hkrati pomagal, da boste to sprejeli. Z njim lahko hodite z roko v roki proti tistim ciljem, ki so v skladu z vašim duhovnim napredkom. Ima izredno moč in vzpostavlja harmonijo na vseh ravneh (čustvena, miselna, fizična in duhovna).

Na čustveni ravni bo pretrgal vse nepotrebne vezi, ki nas vežejo na preteklost oziroma tiste, ki niso v skladu z našim poslanstvom. Tako tudi odpira pot, da sprejmemo tisto, kar je za nas najboljše. V telesu bo očistil vse blokade in tako poskrbel za pritok pozitivne energije.

Krepi notranjo moč in sposobnost vizualizacij. Pri tistih, ki se ukvarjajo z energijskim delom na daljavo, krepi njihovo moč.

Velja tudi za zaščitni kamen, saj preprečuje vdor negativnih vplivov in ščiti pred uroki. Zaradi svoje modre barve, ga povezujejo z magijo in obredi, je tudi kamen magov ter vladarjev.

Ker vlada grleni čakri pomaga pri samoizražanju, sploh pri tistih ljudeh, ki v sebi nabirajo jezo in bes, jim pomaga to sprostiti, da se lahko izrazijo ter tega ne tlačijo v sebi.

Lapiz lazuli je kristal velikih sprememb, deluje hitro in intenzivno. Na fizični ravni pomaga pri problemih kot so glavoboli in migrene, težave s kožo (tudi akne), ščitnica, imunski sistem, sklepi, nos, grlo, srce.

Najbolj učinkovit je pri zdravljenju bolezni grla in pljuč. Tu velja opozorilo, da vsakršno pretiravanje oz. predolgo nošenje lahko prinese napade kašlja in druge nasprotne učinke, pri nekaterih tudi občutek dušenja. Takrat se terapija prekine, kamen očisti ter se po potrebi postopek ponovi čez nekaj časa.

Ker čisti in učinkovito znižuje krvni tlak, se ga ne priporoča tistim, ki imajo nizek krvni pritisk.

Prinaša tudi globok notranji mir in blagodejno pomirja.

  • Element: ZEMLJA/ZRAK
  • Čakra: GRLENA/TRETJE OKO

Slike kristalov so simbolične, saj je vsak kristal unikaten in zato drugačen.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, se ga lahko dobi po predhodnem naročilu.

 

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?