fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

zdravljenje kristali
Kristaloterapija

Kristali so čarobno orodje in imajo izjemno moč zdravljenja. Zato lahko s kristali tudi zdravimo. Ker so del narave, nam ne morejo škoditi, saj so naravni. Za izvajanje zdravljenja s kristali pa si je vseeno potrebno predhodno pridobiti ustrezno znanje in izkušnje. Kljub temu lahko izkoristimo njihovo zdravilno moč tudi na zelo preproste načine.

Lahko ga enostavno nosimo s sabo (v torbici, žepu), lahko ga nosimo v obliki nakita, z njim meditiramo oz. izvajamo druge tehnike, ga imamo v prostoru, ob postelji, v otroški sobi itd... Medtem je potrebno biti pozoren kakšne spremembe nam kristal prinaša.

Seveda pa ne more biti zdravljenje s kristali nadomestek za druga zdravljenja, sploh če je to nujno potrebno. Včasih je katero bolezensko stanje izraženo že močno na fizični ravni in so zato potrebna tudi drugačna zdravljenja. Kristali pa lahko vedno služijo kot podpora.

Velja omeniti, da vsak človek »zboli« najprej na duhovni ravni. To se zgodi vedno že mesece prej. Če mi odpravimo bolezensko stanje, še preden se izrazi na fizičnem telesu, je to toliko boljše. Torej moramo razumeti, da vedno zdravimo tudi svojega duha, saj se bolezen vedno najprej izrazi na nam nevidnih (subtilnih) telesih, kot so duhovno telo, eterično, mentalno itd.

Kristali so odlični ravno zato, ker zdravijo v globino naše duše, in predvsem ker ozdravijo ne samo bolezenskega stanja, ampak tudi vzrok. V ravnovesje nam vrača vsa naša telesa, usklajujejo pa se vse naše ravni. Umsko, telesno, čustveno in duhovno. Tako nam prinašajo tudi globok mir in zadovoljstvo.

Predlagamo (ostala ponudba)

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.