fbpx

Info@carobni-dih.si

Mobi: 031 352 169

programiranje kristalov
S pravilnim programiranjem povečamo moč kristala, hkrati pa njegovo delovanje usmerimo v točno določen cilj oz. nalogo.

Večina kristalov je za programiranje primerna. Najprimernejši so kristali, ki vsebujejo silicij. Silicij je nosilec spomina v računalniških enotah (pomnilniki so narejeni iz silicijevih čipov, ki vsebujejo kameno strelo) in tudi v človeških možganih. V starodavnih civilizacijah so ravno kristali opravljali funkcijo današnjega računalnika. Uporabljali so jih pri zdravljenju, z njimi so kot z virom energije razsvetljevali prostore in še mnogo več. Z raziskovanjem kamnin še vedno dobivamo informacije, ki so zapisane in shranjene v kristalih trajno.

Ravno zaradi spomina, ki ga ima kristal, lahko s programiranjem dosežemo, da kristal za nas opravi točno določeno funkcijo oziroma nalogo. Kristalu damo nalogo, informacijo, česa si želimo, kristal si jo pa zapomni in tako nam služi kot čarobno orodje za hitrejšo dosego cilja. S tem, ko mu dodamo določeno informacijo, opravlja svojo funkcijo še učinkoviteje. Privlači energije, ki nam bodo pomagale pri uresničitvi določenega cilja. Lahko ga programiramo za zdravljenje, zaščito, za pridobitev nove službe, ljubezni itd.

Pri programiranju je ključnega pomena energija tistega, ki kamen programira. Svetujem, da vam kristal programira za to usposobljena oseba s potrebnim znanjem in izkušnjami.

Kristalov ne programiramo za izvajanje škodljivih namer!

Predlagamo (ostala ponudba)

  • OSTALO: osebno informiran kristal

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.