fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

izbira kristalov
Pri nakupu kristala bodite izbirčni. Kristali imajo različne energije za različno podporo. Zato se znašajte predvsem na svojo intuicijo in občutke. Posvetujete se tudi ali je kristal primeren za eliksir, za zdravljenje (polaganje), koliko časa se lahko polaga itd…

Kristal si lahko izberete tudi glede na barvo in obliko, npr. oranžna prinaša srečo, zelena zdravi, modra pomirja in pomaga pri nespečnosti. A to ni nikoli pravilo.

Pomembno pa je, da se vprašate, zakaj si želite kristal. Zakaj vas je pritegnil. Kaj je ta trenutek za vas najpomembnejše? Čim bolj jasen bo vaš namen, bolj učinkovita bo tudi izbira izbira samega kristala.

Če še ugotavljate, kje v življenju se vam zatika in rabite v bistvu osnovno podporo in usmeritev je najboljše začeti s temelji in najbolj splošnim kristalom, ki je primeren za vsa področja. Ko dobite osnovne odgovore, pomembne za vašo pot, lahko nadaljujete z bolj jasnim ciljem in drugačnim kristalom. 

Mogoče ste že slišali, da vas včasih kristal sam najde. Torej tisti, ki vas pritegne. Izbiro prepuščam vsakemu posamezniku. Še posebej tistim, ki se lahko zanesejo na svojo dobro intuicijo, priporočam, da tako izberejo tudi svoj kristal.

Predlagamo (kristali)

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.