fbpx

Info@carobni-dih.si

Mobi: 031 352 169

izbira kristalov
Pri nakupu kristala bodite izbirčni. Izberite si kristal, kjer dobite tudi ustrezno svetovanje, vsekakor pa kristal, ki nosi v sebi dobro energijo in je poln »živosti«. Kristali imajo različne energije za različno podporo. Zanašajte se predvsem na svojo intuicijo in občutke. Posvetujete se tudi ali je kristal primeren za eliksir, za zdravljenje (polaganje), koliko časa se lahko polaga itd…

Preden pa si kristal za dosego določenega cilja izberete, je dobro vedeti, ali obstajajo kristali, ki so jih ljudje v preteklosti uporabljali za uresničitev podobnih ciljev. S tem se realizacija samo še pospeši, saj je za ta namen že ustvarjeno energetsko polje, enako pa privlači enako. Takšen kristal je npr. zeleni aventurin, ki že od nekdaj velja za kristal, ki spremlja igralce na srečo.

Kristal si lahko izberete tudi glede na barvo in obliko, npr. oranžna prinaša srečo, zelena zdravi in privablja denar, modra pomaga pri nespečnosti. A to ni nikoli pravilo.

Pomembno pa je, da se vprašate, kaj si v življenju sploh želite. Kaj je ta trenutek za vas najpomembnejše? Ali je to nova služba ali ugoden izid kakšnega projekta ali je to zdravje, ljubezen? Čim bolj jasen je vaš cilj, bolj je učinkovito tudi programiranje in izbira kristala.

Če še ugotavljate, kje v življenju se vam zatika in rabite v bistvu osnovno podporo in usmeritev je najboljše začeti s temelji in najbolj splošnim kristalom, ki je primeren za vsa področja. Ko dobite osnovne odgovore, pomembne za vašo pot, lahko nadaljujete z bolj jasnim ciljem in drugačnim kristalom. Pri tem vam z veseljem pomagam najti in izoblikovati najlažjo pot.

Seveda pa je izbira lahko tudi čisto vaša. Mogoče ste že slišali, da vas včasih kristal sam najde. Torej tisti, ki vas pritegne. Izbiro prepuščam vsakemu posamezniku. Še posebej tistim, ki se lahko zanesejo na svojo dobro intuicijo, priporočam, da tako izberejo tudi svoj kristal.

Predlagamo (kristali)

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.