fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

eliksirji kristali
Eliksirji oz. pripravljene kristalne vode imajo blagodejne učinke na naše telo, kožo in tudi duha. Skrbno pripravljeni eliksirji lahko vašo kožo pomladijo, očistijo, pomagajo vam pri hujšanju in še in še.

Voda ima sposobnost sprejeti informacijo in si jo tudi zapomniti. Obstaja veliko poskusov z zvokom, kjer je lepo vidno, kakšni kristali vode se tvorijo v primeru nežne glasbe in kakšni v nasprotnem primeru, npr. heavy metal glasbe.

Ravno tako lahko voda sprejme tudi blagodejno vibracijo kristala. Vendar za učinkovitost tako pripravljenega eliksirja moramo uporabiti čisto izvirsko vodo. Voda iz pipe po navadi vsebuje preveč klora, ki jo uniči. Prav tako pa ni primerna ustekleničena voda, saj je mrtva.

Zato moramo eliksirje pripravljati z vodo, dobljeno direktno iz izvira. Eliksirji nam zelo dobro pomagajo tudi pri izboljšanju imunskega sistema. Zjutraj nas oborožijo z zalogo energije ter vlijejo pozitivno energijo za cel dan. Zato je priporočljivo, če jih uporabljamo tudi kot napitke. Lahko pa se odločimo, da si s takšnim eliksirjem umivamo obraz ali pa privoščimo sproščujočo kopel. Takrat kanete nekaj kapljic eliksirja preprosto v kopel. V tem primeru vas bo presenetil mladostnejši videz, sploh če boste uporabili eliksir iz roževca.

Lahko ga pa uporabljamo tudi za zalivanje rož ali dodamo, kjerkoli želimo dodati, vibracijo kristala. Vendar moramo vedeti, da so nekateri kristali strupeni, zato iz njih ne pripravljamo eliksirjev.

 

Eliksir iz KAMENE STRELE

Eliksir iz kamene strele nam da posebej dosti energije, zato ga je najboljše spiti zjutraj, da energijo čez dan porabimo. Zvečer bomo težko zaspali, če ga bomo pili pred spanjem.

Pomagal nam bo tudi okrepiti imunski sistem in vliti pozitivne energije. Ker kameno strelo v praksi tudi že uporabljajo kot gnojilo za vrtove, je zelo primeren tudi za zalivanje rož, le-te bodo lepše rasle.

Eliksirja iz kamene strele se ne priporoča srčnim bolnikom.

Eliksir iz ROŽEVCA

Ker je roževec kamen ljubezni in razcveta, je tako pripravljena kristalna voda še posebej zaželena pri negi obraza in telesa. Eliksir lahko uporabite preprosto tako, da si z njim umijete ali popršite obraz. Lahko ga tudi pijemo. Rezultat bo mladostnejši videz in lepa koža. Pomaga tudi pri hujšanju, odpravi celulita, plodnosti in iskanju ljubezni. Eliksir iz roževca zelo dobro umiri in ublaži bolečino ob strtem srcu. Še posebej, če ga spijete zvečer pred spanjem.

Eliksir iz CITRINA

Eliksir iz citrina skrbi za lepo in čisto kožo, odpravlja celulit in pomaga pri hujšanju. Če ga spijete pred spanjem, boste deležni blagodejnih učinkov celo noč. Še več. Če iščete kakšne rešitve in ga spijete zvečer, bodite pripravljeni. Podzavest vas bo mogoče že po nekaj urah zbudila in vam narekovala rešitve. Ali pa boste dobili odgovor, katerega rabite zjutraj, ko vstanete. Eliksir iz citrina je odlično spiti tudi zjutraj, preden se odpravite v službo. Pomagal vam bo pri poslovnih odločitvah in vam prinašal uspeh. Močno krepi tudi samozavest.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.