eliksirji
Eliksirji oz. pripravljene kristalne vode imajo blagodejne učinke na naše telo, kožo in tudi duha. Skrbno pripravljeni eliksirji lahko vašo kožo pomladijo, očistijo, pomagajo vam pri hujšanju in še in še.

Voda ima sposobnost sprejeti informacijo in si jo tudi zapomniti. Obstaja veliko poskusov z zvokom, kjer je lepo vidno, kakšni kristali vode se tvorijo v primeru nežne glasbe in kakšni v nasprotnem primeru, npr. heavy metal glasbe.

Ravno tako lahko voda sprejme tudi blagodejno vibracijo kristala. Vendar za učinkovitost tako pripravljenega eliksirja moramo uporabiti čisto izvirsko vodo. Voda iz pipe po navadi vsebuje preveč klora, ki jo uniči. Prav tako pa ni primerna ustekleničena voda, saj je mrtva.

Zato moramo eliksirje pripravljati z vodo, dobljeno direktno iz izvira. Eliksirji nam zelo dobro pomagajo tudi pri izboljšanju imunskega sistema. Zjutraj nas oborožijo z zalogo energije ter vlijejo pozitivno energijo za cel dan. Zato je priporočljivo, če jih uporabljamo tudi kot napitke. Lahko pa se odločimo, da si s takšnim eliksirjem umivamo obraz ali pa privoščimo sproščujočo kopel. Takrat kanete nekaj kapljic eliksirja preprosto v kopel. V tem primeru vas bo presenetil mladostnejši videz, sploh če boste uporabili eliksir iz roževca.

Lahko ga pa uporabljamo tudi za zalivanje rož ali dodamo, kjerkoli želimo dodati, vibracijo kristala. Vendar moramo vedeti, da so nekateri kristali strupeni, zato iz njih ne pripravljamo eliksirjev.

Posebej močan eliksir pa dobimo iz predhodno programiranega kamna.

Pitje eliksirja lahko vzamete kot svoj vsakodnevni obred in ga učinkovito povežete z vsakodnevnimi afirmacijami (več v poglavju o afirmacijah). Ko pijete eliksir, si samo ponavljate želene afirmacije. S tem boste dodali svoje vibracije in želje. Kristalna voda bo to vibracijo prenesla direktno v telo in pripomogla k vaši preobrazbi.

Eliksir iz KAMENE STRELE

Eliksir iz kamene strele nam da posebej dosti energije, zato ga je najboljše spiti zjutraj, da energijo čez dan porabimo. Zvečer bomo težko zaspali, če ga bomo pili pred spanjem.

Pomagal nam bo tudi okrepiti imunski sistem in vliti pozitivne energije. Ker kameno strelo v praksi tudi že uporabljajo kot gnojilo za vrtove, je zelo primeren tudi za zalivanje rož, le-te bodo lepše rasle.

Eliksirja iz kamene strele se ne priporoča srčnim bolnikom.

Eliksir iz ROŽEVCA

Ker je roževec kamen ljubezni in razcveta, je tako pripravljena kristalna voda še posebej zaželena pri negi obraza in telesa. Eliksir lahko uporabite preprosto tako, da si z njim umijete ali popršite obraz. Lahko ga tudi pijemo. Rezultat bo mladostnejši videz in lepa koža. Pomaga tudi pri hujšanju, odpravi celulita, plodnosti in iskanju ljubezni. Eliksir iz roževca zelo dobro umiri in ublaži bolečino ob strtem srcu. Še posebej, če ga spijete zvečer pred spanjem.

Eliksir iz CITRINA

Eliksir iz citrina skrbi za lepo in čisto kožo, odpravlja celulit in pomaga pri hujšanju. Če ga spijete pred spanjem, boste deležni blagodejnih učinkov celo noč. Eliksir iz citrina je odlično spiti tudi zjutraj, preden se odpravite v službo. Pomagal vam bo pri poslovnih odločitvah in vam prinašal uspeh. Močno krepi tudi samozavest.

Če si želite eliksirje pripravljati doma, potem ob naročilu kristala pripišite »za eliksir« in zraven vam pošljemo navodila za pripravo kristalne vode.

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?